Şimdi Ara

SATILIK E5200 İŞLEMCİ + ZALMAN CNS9500 LEDLİ SOĞUTUCU 90TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    E5200 işlemciyi Asus maximus II formula anakartımla 3.8Ghz de günlük olarak kullanabiliyordum. çok stabil ve iyi oc olan bir işlemci. Fiyat 50TL
    Zalman CNPS9500 Ledli fan gayet performanslı bir soğutucu. bilenler bilir. Tüm aparatları mevcut. Fiyat 50TL
    İşlemci ve fanı beraber almak isteyenlere son fiyat 90TL olur. Kargo alıcıya aittir.

SATILIK E5200 İŞLEMCİ + ZALMAN CNS9500 LEDLİ SOĞUTUCU 90TL  SATILIK E5200 İŞLEMCİ + ZALMAN CNS9500 LEDLİ SOĞUTUCU 90TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky.Walker -- 28 Mart 2014; 14:52:17 >

• Fanın resimlerini görebilirmiyiz bide am3 aparatı varmı?
  • hocam am3 aparatı yok sanırım. tam emin değilim ama. aparatları arasında birşeyler var ama am3 müdür bilmiyorum. resimleri akşama doğru eklerim.
  • tamam kardesim
  • Core 2 Duo 6320 ile takas olurmu kendi orijinal fanı ile birlikte fiyatta anlaşırız farkını varsa veririm. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkibar576 -- 22 Mart 2014; 15:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkibar576

Core 2 Duo 6320 ile takas olurmu kendi orijinal fanı ile birlikte fiyatta anlaşırız farkını varsa veririm. .

teşekkür ederim hocam ama takas düşünmüyorum. notebook aldım. parçaları satıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruTaLBoY

quote:

Orijinalden alıntı: onurkibar576

Core 2 Duo 6320 ile takas olurmu kendi orijinal fanı ile birlikte fiyatta anlaşırız farkını varsa veririm. .

teşekkür ederim hocam ama takas düşünmüyorum. notebook aldım. parçaları satıyorum

Teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.