Şimdi Ara

ASUS MAXIMUS FORMULA II, E5200, 2*2GB KINGSTON HYPERX 1066, 1TB WD HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Notebook aldığım için kasayı satıyorum arkadaşlar. sistem güncel değil ama hala iş görebilecek düzeyde. Parça parça da satabilirim. sorun değil. anakart+işlemci+ram i alana indirim yapabilirim. kargo alıcıya aittir. Kredi kartı ile almak isteyenlere komisyonu ödemek karşılığıyla ilan açarım. Kargo alıcıya aittir.

ASUS MAXIMUS FORMULA II ANAKART - Kutusu mevcut, zamanın en iyi anakartlarından biri. SATILDI

Intel E5200 İşlemci - Fanı yoktur. 3.8Ghz de yıllardır stabil bir şekilde kullanıyorum. çok iyi oc olan bir işlemci. Fiyat: 65TL

2*2GB Kingston Hyperx DDR2 1066Mhz RAM - Kutusu mevcut (yanlız kendi orjinal kutusu değil sanırım. 800mhz lik modelinin kutusu var). Ömür boy garantili. SATILDI

1TB Western Digital Cavier Black Sata2 HDD - Garantisi bitti sanırım tam emin değilim. Depo olarak kullanıldı. Fiyat: 110TL

160GB Samsung Sata2 HDD - Fiyat: 30TL

160GB Samsung Sata2 HDD - Ufak bir bad sector var bunda. 2 hdd yi raidli olarak kullanıyordum. bir süre sonra raiddde bozulma meydana gelmeye başladı. HDtune ile test ettiğimde ufak birkaç bad sector çıktı. o günden sonra hdd yi çıkardım kenarda duruyor. Fiyat: 15TL.

OCZ StealthXstream 600W Power - Garantisi bitti. Kutusu mevcut. Mod ile uğraştığım zamanlar içindeki fanı termaltake Kırmızı ledli fanla değişmiştim. Çok şık ve performanslı bir görüntüsü oldu. SATILDI

Zalman CNPS9500 Ledli Cpu Soğutucu - Bilenler bilir performanslı bir fan. yanında zalman fanmate de vereceğim. Fiyat: 50TL

Enermax Chakra Big Tower Kasa - 5 senelik emektar kasam, ufak tefek çizikler mevcut doğal olarak. Kutusu yok. Kargo sıkıntılı olacağı için Trabzon içi önceliklidir. Fiyat: 70TL.

ASUS MAXIMUS FORMULA II, E5200, 2*2GB KINGSTON HYPERX 1066, 1TB WD HDD  ASUS MAXIMUS FORMULA II, E5200, 2*2GB KINGSTON HYPERX 1066, 1TB WD HDD  ASUS MAXIMUS FORMULA II, E5200, 2*2GB KINGSTON HYPERX 1066, 1TB WD HDD  ASUS MAXIMUS FORMULA II, E5200, 2*2GB KINGSTON HYPERX 1066, 1TB WD HDD  ASUS MAXIMUS FORMULA II, E5200, 2*2GB KINGSTON HYPERX 1066, 1TB WD HDD  ASUS MAXIMUS FORMULA II, E5200, 2*2GB KINGSTON HYPERX 1066, 1TB WD HDD

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky.Walker -- 21 Mart 2014; 18:59:30 >

• İlk çıktığında çok istemiştim ama kısmet olmadı, chakra gerçekten harika bir kasa.
    İyi satışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANAKART' ı kes.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.