Şimdi Ara

Satilik Ego kart / Ankara kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
11.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Is yerinin aylik dolum yaptigi ego kartimi satmak istlyorum. İcinde 750 tl civarı para var. Fiyatıysa 530 tl fiyat sondur pazarlık teklif etmeyiniz yenimahalle yada kızılay civarında görüsebiliriz iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gndgnmstf -- 16 Mayıs 2018; 22:18:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 ADET 900TL YÜKLÜ TAM ANKARA KARTIMI 750 TL YE SATIYORUM İLGİLENENLERE DUYURULUR.
    MESAJ ATINIZ.
  • Merhaba ,

İşyerim tarafından 1 aylık ulaşımımız için verilen 225 TL Bakiyeli ANKARA KART ımı satmak istiyorum, Kart Ankara içi otobüslerde metrolarda sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

kart içindeki bakiye her ay güncellenerek tekrar 225 tl olarak yüklenmektedir..Alacak kişiyle anlaşarak satılacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 936,86 TL lik ankara kart satılıktır. Özelden mesaj atılabilir.

• Bu kartlardaki bakiyeler kartimi kaybettim denilerek egoya basvurulursa komple kullanicinin yeni kartina aktariliyor. Alacaklar dikkatli olsun

• 225 tl bakiyeli aylık kartım 160 tl ye devredilecektir. İsteyenler özelden mesaj atsınlar. Uygun bir noktada buluşup aktarma yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cignenmiskumandapili

Bu kartlardaki bakiyeler kartimi kaybettim denilerek egoya basvurulursa komple kullanicinin yeni kartina aktariliyor. Alacaklar dikkatli olsun
    Doğru sölüyorsunuz yalniz kartinizi ankarakart sitesine kaydederseniz boyle bir sorunla karsilasmazsiniz yani alacak arkadaslar karti almadan önce kaydi olup olmadigina baksin sorun cikmaz o zaman

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Kart
    11 yıl önce açıldı
    Satılık AnkaraKart (Ego)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ankara kart bakiyesi %30 indirim ile alınır. sadece kendi kartıma aktarım şeklinde istiyorum. kartınız sizde kalabilir. 225tl bakiye alınacaktır. (örnek: 225'e 160tl ödenir)
    (%30'dan başka teklifler için mesaj atmayın, vaktimi harcamayın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 28 Eylül 2018; 12:8:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ego kartimi kullanmadigim icin isverenimin yukledigi bakiyesini devrediyorum dileyen ulasabilir.

• içinde yaklaşık 600 tl olan kart satılık
  • Bakiye devri yapılabiliyor mu ankarakartta?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muyako89 M kullanıcısına yanıt
    Ne kadara satıyosun hocam?
  • Serum1 S kullanıcısına yanıt
    480 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.