Şimdi Ara

Satılık Ekranı kırılmış Samsung S4 ACİL 279 TL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S4
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ekran üstüne düştüğü için fotoğrafta koyamıyorum ama ön lensle dokunmatik aksanı zarar gördü, renkler değişti, ekran karardı malesef LCD ekran komple değişmeli sanırım. Telefonda donanımsal problem yok. Uygun bir zaman fotoğraflarınıda koyarım. Faturas kutusu vs var Vatanbilgisayardan almıstım garantisi 2 3 ay kaldı. teklifleri pmden atarsanız hemen yanıtlarım. Hayırlı geceler. S6 edge in taksidini ödemek için satıyorum :))

Verilen fiyatın çok aşağısında teklif vermeyin kabul görmeyecektir. Pazarlık yok
    Takas yoktur.

Telefonu cidden almak isteyen kişiler ACİL pm atsın, zaten nezaket kuralları dahilinde herkese cevap veriyorum.

Fiyat; 499 TL - düştüüü - =========== >> 399 TL <<<<<<<<<<<<<<<<<<<< 299 ---- 289TL YE DÜŞTÜ.

279 a İNDİ !!!!!!

Ürün sadece 7 günlüğüne satıştadır. satılmazsa hatıra olacak kalacak. almak isteyen ciddi alıcıları bekliyorum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serzeni$te -- 29 Mayıs 2015; 2:09:07 >

• fiyat ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat verildi
  • 600 e yurt dışı 650 700 tl ye tr s4 ler satılırken ekranı kırık en az 300 tl masrafı olan bir cihaza 500 tl istemersnz hocam bu ilan aylarca durur burda ...cidden satmk istiosanz ekranı hesaba katarak bi fiyat yazın hayrlı satışlar
  • Fikriniz icin cok tesekkur ederim. Zaten fiyat temsili olarak belirttim ama oyle cok buyuk bir indirim asla dusunmuyorum. Kismet satilmazsa yapacak birsey yok.

• Sağlam fiyatına satmayı düşünüyorsunuz resmen hayırlı satışlar

• .Rigby kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler, sağlam 500 e bulduğunuz an ( paralel ithalat vs değil ) sizden pm bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 550ye var forumda paralel ithalat ancak sizin cihazınızı alan kişide garantide yaptırsa ekranı bi hesaplayın kaça gelecek bakalım? Dolayısıyla başka biyerde yaptıracağı için garantisi dışı kalacak.

• .Rigby kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten ben servis fiyatının, telefonun 0 ının fiyatını biliyorum, arkadaşlarda biliyordur. Cihazı alan kişinin bunu hesaplaması lazım, belki başka yerde yaptırmak ister ? Bunu bilemeyiz diye düşünüyorum.
  • Hocam adam 380 yazmış bir kişi bile talip olmamış sizin 500 isteyecek özgüvene sahip olmanızı kutluyorum :)

Bu arada dayanaksız yorum yapmayı sevmem işte linki o ilanın:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100926650

• İnşallah benden önce telefonu hemen satar arkadaşımız. Demekki ihtiyacı var ucuza satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serzeni$te -- 27 Aralık 2014; 21:22:33 >
  • Hocam teşekkür ederim. Herkesin mutlaka bir aciliyeti ya da bir ihtiyacı ve malına biçtiği bir bedel vardır. Aslında normal olan sizin rakamınız ama işte nakite çevirmek kolay değil.

Size de iyi satışlar. Arkadaşa da teşekkürler.

• Ürünün satışına devam edilmektedir !
  • Adam telefonu koymuş 500 lira yazmış isterse 1000 lira yazar kime ne? Beğenmeyen almasın arkadaşlar, yok şurda şu kadar burda bu kadar, burası böyle demenin sinir bozmaktan başka bi amacı olamaz. Evde oturup bu tarz benim izlemekten arta kalan vaktinizde ilanlara salça oluyosunuz sanırım? Bırakın herkes işini yapsın ya, en sevmediğim şey.
    Hayırlı satışlar...
  • old1 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim, yalnızca benim sayfamda değil, bütün 2. El ilanlarında bahsettiğiniz konuların dikkate alınması gerekiyor.
    Mesajınız için tekrar teşekkür eder;
    Hayırlı pazarlar, akşamlar dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: old1

Adam telefonu koymuş 500 lira yazmış isterse 1000 lira yazar kime ne? Beğenmeyen almasın arkadaşlar, yok şurda şu kadar burda bu kadar, burası böyle demenin sinir bozmaktan başka bi amacı olamaz. Evde oturup bu tarz benim izlemekten arta kalan vaktinizde ilanlara salça oluyosunuz sanırım? Bırakın herkes işini yapsın ya, en sevmediğim şey.
    Hayırlı satışlar...

bir malın değeri vardır, o fiyattan 10 tl yukarı koyarsan satamazsın. Böyle ilanlar itici duruyor ve tepki alıyor. Bu tür ticaret hem alıcı hem satıcı için zaman kaybı.. zamanında bende yapıyordum, Mal'ım çok kıymetliydi, sonra modeli geçip fiyatı düşüyordu, daha düşük fiyattan satmak zorunda kalıyordum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

İyi akşamlar.
    Satıp satamamak beni ilgilen bir durum, ilandaki iticilik bana ait bir durum, ticaret yapanlar beni ilgilendirmez, alıcıda ilgilendirmez, satıcıda ilgilendirmez. Zaman kaybı ise, benim zaman kaybım, malım kıymetli olup olmadığı düşüncesi ise benim şahsi düşüncem, sonradan daha düşük fiyata satıp satmama fikri benim elimde,
    sizin derdinizi anlayamadım, sizin yaptıklarınızı yapmak zorundamıyım ?
    tekrar yazıyorum sanırım ilanı okumadınız : İstediğiniz yorumu yapabilirsiniz, saygı duyarım, ama ilanımda mümkünse orjinal ekran fiyatı, samsung telefon fiyatları olmasın, herkesin bildiği şeyleri yazmanıza gerek yok, kısacası çok pahalı yazmanız yeterli.
    İlanım iticiyse yazmamanız gerekir. Saygılarımla.

İstediğiniz fiyattan satmakta tabikide özgürsünüz. İyi satışlar dilerim

• dydnlee D kullanıcısına yanıt
    Tabi pmden teklifinizi iletebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.