Bildirim
SATILIK ENERMAX NAXN 850WAT GİGABAYT SUMO 5115 İÇİNDEN ÇIKTI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ikinci ele açarsanız daha çabuk gider
iyi forumlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal
ikinci ele açarsanız daha çabuk gider
iyi forumlar
teşekkürler farkındayım yanlış yere açtım şimdi adminle papaz olacaz -
almayı dusunmuyorum sizi de tanımam ama bu fıyata eger bır sorunu yoksa enermax harıka hem de 850w. iyi satışalr dılıyorum. -
850 watt yetmiyor ha oldukça enteresan. -
quote:
Orijinalden alıntı: karmaşık
850 watt yetmiyor ha oldukça enteresan.
evet yetmiyor amperi düşük asus gtx 780drict cu oc kullanıyorum yetmiyor kardeş yetse inan değiştirmem.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_mania
almayı dusunmuyorum sizi de tanımam ama bu fıyata eger bır sorunu yoksa enermax harıka hem de 850w. iyi satışalr dılıyorum.
sorun yok şuanda bu powerı kullanıyorum inan yetmediği için çıkarttım kartımın bitanesini sistemim gereksiz kitlenmeler yaşıyordum kartın birini çıkartınca düzeldi psu çok iyi ve fiyatta çok iyi ama 2 kart fazla geldi güç kaynağıma -
quote:
Orijinalden alıntı: epoxy81
quote:
almayı dusunmuyorum sizi de tanımam ama bu fıyata eger bır sorunu yoksa enermax harıka hem de 850w. iyi satışalr dılıyorum.
sorun yok şuanda bu powerı kullanıyorum inan yetmediği için çıkarttım kartımın bitanesini sistemim gereksiz kitlenmeler yaşıyordum kartın birini çıkartınca düzeldi psu çok iyi ve fiyatta çok iyi ama 2 kart fazla geldi güç kaynağıma
iki karttan kastın slı 780 mi? -
quote:
quote:
quote:
sorun yok şuanda bu powerı kullanıyorum inan yetmediği için çıkarttım kartımın bitanesini sistemim gereksiz kitlenmeler yaşıyordum kartın birini çıkartınca düzeldi psu çok iyi ve fiyatta çok iyi ama 2 kart fazla geldi güç kaynağıma
iki karttan kastın slı 780 mi?
evet slı 780 oc kullanıyorum
-
yok kesınlıkle yetmez. cok fazla güç çeker o kartlar. senın en az 1000 en fazla da 1200 alman gerek. cidden ama enermax ıyıdır saglamdır.. fanalrı bıle bır dunya para da bakma işte turkıye ye gelmıyor kalıtelı mallar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_mania -- 4 Şubat 2014; 4:30:03 > -
quote:
yok kesınlıkle yetmez. cok fazla güç çeker o kartlar. senın en az 1000 en fazla da 1200 alman gerek. cidden ama enermax ıyıdır saglamdır.. fanalrı bıle bır dunya para da bakma işte turkıye ye gelmıyor kalıtelı mallar...
seasonic 1050wat aldım bugün ihtimalle yarın elimde olur gibime geliyor.... -
quote:
quote:
seasonic 1050wat aldım bugün ihtimalle yarın elimde olur gibime geliyor....
hayırlı olsun guzel secım. tabırde hata olmaz ama attan ınıp eşege bınmemıssın tebrık ederım. gıdıp tt veya corsaır falan alsaydın ayzık ederdın o sisteme.. iyi gunlerde kullan dostum. -
quote:
quote:
quote:
seasonic 1050wat aldım bugün ihtimalle yarın elimde olur gibime geliyor....
hayırlı olsun guzel secım. tabırde hata olmaz ama attan ınıp eşege bınmemıssın tebrık ederım. gıdıp tt veya corsaır falan alsaydın ayzık ederdın o sisteme.. iyi gunlerde kullan dostum.
biraz araştırdım ve en iyisi bu olmasada bunda karar kıldım diye bilirim seasonic tam benim sistemime göre teşekkürler dostum sağolasın..
-
FİYAT GÜNCELLENMİŞ İNDİRİME GİDİLMİŞTİR SATIŞ DEVAM EDİYOR..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X