Şimdi Ara

Satılık Ev sinema Wharfedale Crystal hoparlör seti (5.0)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde bulunan Wharfedale ev sinema hoparlör setini Stereo sisteme geçmek istediğim için satıyorum.
    Ürünün 6 ay daha garantisi devam etmektedir, İstanbul içi elden teslim edilecektir.
    Hiçbir problemi yoktur, sadece sol tower hoparlörün ön filesinin hoparlöre takıldığı plastik uç kırılmıştı, onu da yapıştırdım, muhtemelen dikkat bile edilmeyecek durumda,
    Hoparlörlerin kozmetik olarak hiçbir kusuru bulunmamaktadır.
    Üst sınıf hoparlörlerin üzerine fark ödeyerek takas düşünebilirim.
    Fiyat konusunda foruma özel yardımcı olmaya çalışacağım. Şuanda istediğim fiyat 930 TL idi, ancak foruma özel 880 TL olarak elden teslim edebilirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-wharfedale-crystal-komple-sistem-180473974/detay/

Güncelleme: Anfi olarak garantili(3 ay daha garantisi devam etmektedir), sorunsuz Pioneer 921 kullanıyorum, tüm seti almak isteyen olursa son fiyatım 1800 TL'dir.
    Saygılarımla
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina -- 13 Kasım 2014; 10:58:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: karantina

Merhaba;
    Elimde bulunan Wharfedale ev sinema hoparlör setini Stereo sisteme geçmek istediğim için satıyorum.
    Ürünün 6 ay daha garantisi devam etmektedir, İstanbul içi elden teslim edilecektir.
    Hiçbir problemi yoktur, sadece sol tower hoparlörün ön filesinin hoparlöre takıldığı plastik uç kırılmıştı, onu da yapıştırdım, muhtemelen dikkat bile edilmeyecek durumda,
    Hoparlörlerin kozmetik olarak hiçbir kusuru bulunmamaktadır.
    Üst sınıf hoparlörlerin üzerine fark ödeyerek takas düşünebilirim.
    Fiyat konusunda foruma özel yardımcı olmaya çalışacağım. Şuanda istediğim fiyat 930 TL idi, ancak foruma özel 880 TL olarak elden teslim edebilirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-wharfedale-crystal-komple-sistem-180473974/detay/

Güncelleme: Anfi olarak garantili(3 ay daha garantisi devam etmektedir), sorunsuz Pioneer 921 kullanıyorum, tüm seti almak isteyen olursa son fiyatım 1800 TL'dir.
    Saygılarımla
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Selamlar, hala satılık mı?

Sahibinden ilanınız kapalı.

• Merhaba;
    Evet ilan günceldir, sahibindende gelen takas tekliflerinden ve saçma yorumlardan sıkıldığım için güncellemedim tekrar.
    Dolayısıyla ürün elimde hala..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.