Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satilik Evga Nvidia Ftw Gtx 1080 Satın Al 19 Ocak 2022 13:23 1 1 Satilik Evga Nvidia Ftw Gtx 1080 Yeni ekran kartina gectigim icin elimdeki Evga Nvidia Ftw Gtx 8GB 1080 ekran kartini satiyorum.Oldukca temiz ve sorunsuz bir urun. Diger 1080 kartlara gore daha iyi sogutmaya ve performansa sahip.2017 Mart'da Amerika'da tatilde iken Amazon'dan siparis vererek elden teslim aldim.Garantisi bitmistir. Full kutulu ve Amazon'dan faturasi vardir.Aksamlari is sonrasi oyun oynamak disinda mining gibi farkli islemlerde kullanilmamistir. Elden teslim tercihimdir, takas dusunmuyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satilik Evga Nvidia Ftw Gtx 1080 Magnat Tempus 77 Kule tipi 2 tane hoparlör (Siyah) 4gb (2*2) Kingston cl7 1333mhz dd3 ram kiti Amd FX 6300 işlemci ekstra soğutucu ile beraber