Şimdi Ara

SATILIK EVGA RTX 2080 Ti FTW3 Ultra 11GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ağrı İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK EVGA RTX 2080 Ti FTW3 Ultra 11GB

fiyata indirim yapılmıştır 12500

Fiyat : 12500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Ocak 2023 Satıldığı Şehir : Ağrı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat takip 😊
  • yahocukxx kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar lütfen tekliflerde 10 bin olur mu demeyin bana ikinci ellerde en ucuz kart fiyatını atın o fiyat üzerinden konuşalım.. pazarlığımızı ona göre yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harunsel04 -- 17 Mart 2021; 17:40:9 >
  • Merhaba ürünün garantisi kutusu faturası mevcutmu
  • ridvan3546 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam yurtdışı garantili kutusu felan full duruyor
  • Kart Amazon faturalı mı
  • Harunsel04 kullanıcısına yanıt
    SATILIK EVGA RTX 2080 Ti FTW3 Ultra 11GB

Bir 10 bini var hocam sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam fiyat olarak ikinci el en ucuz fiyat neyse o fiyata veririm siz almaya karar verin bide resim atmayın link atarmısınız??????

• Harunsel04 kullanıcısına yanıt
    Ben o fiyatada almam hocam türkiye adapte olmayı çok beceremiyor sizin 3 ay önce ilana koyduğunuzda bitcoin 600 bin liraydı Şu an 230 bin liralara kadar geriledi
    Şu an LHR kilitleri ve bitcoin düşmesi sebebiyle yurtdışı stoklarında 689 dolara 3080Ti alınabiliyor biraz uğraşmak lazım gerçi
    Ama maalesef ülkesini sevmeyen VATAN gibi şirketler bu olaya hiç umurunda değil istediğim fiyata koyarım kafasında.
    Keşke modern bir ülke olup şu fiyatlara hayır demeyi bilebilseydik.
    https://www.hepsiburada.com/palit-nvidia-geforce-rtx3070ti-gamingpro-8gb-256bitdx12-pci-e-40-gddr6x-ekran-karti-ned307t019p2-1046a-p-HBCV0000097OVP?magaza=GarajOnline&url_src=and-product-detail

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam siz bakın ikinci el en ucuz ne kadar fiyatsa ben size o fiyattan vereyim artık hayırlısı olsun

• siz yeterki ciddi alıcı olun

• 3070ti lerin 9000 tl ye kadar "0" satıldıgı yerde bol şans. (amazon almanya)

• hocam almıyacaksan böyle dalga gecer gibi yazı yazman doğru değil ki allah sana senin gibi insanlar denk getirsin ilanı kaldıracam zaten 10 bin bile dediler tamam dedik alan olmadı gerek yok zaten ilanın burda kalmasına

• acura07 kullanıcısına yanıt

kaldırdım ilanı icin rahat etsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.