Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK | EVGA RTX 3070 FTW3 Ekran Kartı Satın Al 7 Ağustos 2024 13:24 1 1 SATILIK | EVGA RTX 3070 FTW3 Ekran Kartı Kartı 2021 de Newegg sitesinden satın almıştım.Orjinal haliyle ilk gün ki gibi kullanıyorum.İlk sahibiyim.Kutusuda sapasağlam durmakta.Mining ile hiç işim olmadı,oyun oynarım diye almıştım.2 ay sonra evleniceğim için satıyorum.İmzamdaki sistemdeki diğer parçalarda satılıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK | Sycthe Fuma 2 Islemci Sogutucusu SATILIK | Gigabyte 750W 80Plus Gold Yari Moduler PSU SATILIK | Crucial Ballistix 2x8 GB DDR4 3000Mhz CL15 RAM SATILIK | AMD Ryzen 5600x