Şimdi Ara

satılık façası bozuk n91 ( izmir ) + dock station FOTO eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-Malumunuz genel sorun olarak soyulmalar var.
    -Kulaklık sesi biraz az geliyor ( sadece gürültülü ortamda biraz sorun oluyor öyle abartılacak bir şey değil müzik dinlerken değil telefonla konusurken az geliyor ses, ha bazısı abartırsa da şaşırmam !!! )
    -Cihaz ön yüzünde ekranın oldugu kısımdaki (üst bölüm ) kasa cıktı japonla yapıştırdım bi sorun yok ( elbetteki bunu söylemesem fark etmek güç olurdu )
    -Kasanın ekran camında da soyulma var ( ekranda bir sorun yok) ( ekran ışıgı kapalıyken belli oluyor sadece bu soyulma)

İsteyen istediği soruyu sorabilir ilan yoruma gayet açıktır.

Fiyat 150 tl dir. pazarlık yapmayın lütfen. takas için sadece kafa kafaya önereceğiniz cihazlarla ilgilenebilirim ( kimse abartmasın lütfen ) ama ya mp3 kalitesi cok iyi olacak ya da wm bir cihaz olacak. ki aklıma ilk gelen telefon hp 514 tür.

Bu arada izmir içi elden ancak izmir dışı kesinlikle ama kesinlikle önce para -eğer takas yapılacaksa önce siz- yollayacaksınız sonra ben elime ulaştığında kargolayacam.

FOTO-1
    FOTO-2

Herkese ii günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkozgen -- 24 Eylül 2009; 19:40:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sorunsuzlar bu fiyata satılıyo en önemli özelliği bozuk ne işe yaradıki bu telefon ? Fiyatda baya bi revizeye ihtiyacınız var
  • cihaz sorunsuz çalışıyor. ki su an kullanıyorum.

• kulaklık sesi diğer n91 lerde nasılsa sizin cihazda da ayımı yani ?
  • neyse tartışmıycam, bu arada belirteyim kulaklıktan kastım 3.5luk girişe dair bir sorun değil, telefonla konusurken bir sorun teşkil ediyor, ki eminim 5-10 liraya falan hallolur.

• ilan yoruma acık demişsiniz bende bu yüzden gönül rahatlığı ile yazıyorum erm1122
    e katılıyorum sorunsuz sadce boyoa atması olan cihazlar bu fiyata giderken bencede revize etmelisiniz veya o ses sorununu yaptırıp öyle satmalısınız diye düşünüyorum saygılar, iyi satışlar.....
  • su an için ugrasacak vaktim yok cihazla, eger bu sekilde satılırsa ne ala, yok satılmazsa bir ara tamirini yaptırıp öyle satışa çıkarırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar arkadaşın söylediği sorunun müzik dinlemenizle bir alakası yok telefonun buzerı bozulmuş yani sadece karşı tarafın sesi size az geliyor
  • aynen sorun tam olarak budur.

ve ilan günceldir.

• Arkadş dürüstçe samimice herşeyi yazmış resmini koymuş ilan yoruma açık isteyen alır istemeyen almaz Hayırlı satışlar ve dürüstlüğünden ötürü kutluyorum keşke herkes senin gibi olsa ak diyorlar kara çıkıyor.

hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birumut

Arkadş dürüstçe samimice herşeyi yazmış resmini koymuş ilan yoruma açık isteyen alır istemeyen almaz Hayırlı satışlar ve dürüstlüğünden ötürü kutluyorum keşke herkes senin gibi olsa ak diyorlar kara çıkıyor.

hayırlı satışlar.

size de teşekkürler.

ayrıca cihaza dock station eklenmiştir

• rica ederim cihazı satın almaya dair bir şey yazmayacaksanız bir şey yazmayın. cihazı gayet net anlattım zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

rica ederim cihazı satın almaya dair bir şey yazmayacaksanız bir şey yazmayın. cihazı gayet net anlattım zaten.

sende gir onun ilanına vur ilanın beline
  • satılmıştır.

• Güney Abi sen mi aldın yine ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.