Şimdi Ara

Satılık Fantastik kurgu serileri, Bilimkurgu, Mitoloji Kitapları, İngilizce Mangalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
7
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncel liste ilanda yazılı olan kitaplar . En altta bulunan fotograflar ilanın ilk halinden

Elimde set olarak çoğu fantastik kurgu serisi var. istanbul içi elden satabilirim. Fiyatları nadirkitap.com sitesi üzerinden ikinci el fiyatlarına bakıp o şekilde karşılaştırarak karar verdim toplu alımlarda tekrar fiyat verebilirim alacağınız serilere göre

Unutulmuş Diyarlar

- İlahi 3 tl
    - yalanlar prensi 3 tl

FARSEER SERİSİ

1.SUİKASTÇININ ÇIRAĞI
    2. KRALİYET SUİKASTÇISI
    3.SUİKASTÇININ ARAYIŞI

3 Kitap set 45 tl

Karanlık cevher serisi

Kuzey ışıkları
    keskin bıçak
    Kehribar dürbün

3 Kitap set 60 tl

Shannara Efsanesi

Shannara’nın Kılıcı(3 kitap)
    Shannara’nın Elftaşları
    Shannara’nın Dilekşarkısı
    Shannara’nın İlk Kralı

6 kitap set 70 tl

Malloryon Serisi

Batının Muhafızları
    Murgoların Kralı
    Karanda’nın İfrit Beyi
    Darshiva Büyücüsü
    Kell Kahinesi

5 kitap set 25 tl

Tamuli Serisi

Ateşten Kubbeler
    Parıldayan İnsanlar
    Saklı Şehir

3 kitap set 45 tl

Enwor serisi

Gezgin orman
    Yanan şehir

2 kitap set 15 tl

Johnny Maxwell serisi

3 kitap set 25 tl

Gediksavaşları Efsanesi

Gölgeler Meclisi Serisi

Gümüş Şahinin Pençesi
    Tilkiler Kralı
    Sürgünün Dönüşü

3 Kitap set 25 tl

Karanlık Savaş Efsanesi

Gece Şahinlerinin Uçuşu
    Karanlık Bir Diyara Doğru
    Deli tanrının gazabı

3 kitap set 30 tl

Kahinin Gülü Serisi

Gezginin Buyruğu

Gecenin Paladini

Akhran’ın Kahini

3 kitap set 35 tl

KILIÇLARIN 1. 2. KİTABI 10 tl

Kara Büyücü serisi

1-Büyücüler Loncası: Arınma 20 tl
    2-Büyücüler Loncası : Tanışma 10 tl
    3-Çırak: İlk Yıl 10 tl
    4-Çırak: Meydan Okuma 20 tl
    6-Yüce Lord: Kara Büyücüler 20 tl

5 kitap bir arada 70 tl

Şok dalgası süvarisi 25 tl
    bu ölümsüz 20 tl

Satılık Fantastik kurgu serileri, Bilimkurgu, Mitoloji Kitapları, İngilizce Mangalar

Dünya Mitolojisi - Donna Rosenberg 90 tl
    İlkel Mitoloji - Joseph Campbell 20 tl
    Doğu Mitolojisi - Joseph Campbell 60 tl
    Batı Mitolojisi - Joseph Campbell 40 tl
    Kahramanın sonsuz yolculuğu - Joseph Campbell 15 tl

Manga fiyatları Rurouni Kenshin 28 set olarak 250 tl Death note 13 set olarak 110 tl diğerleri tane başı 7 tl olarak düşünebilirsiniz toplu alım durumuna göre tekrar fiyatı konuşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 28 Ekim 2015; 6:52:20 >

• İyi satışlar. Arkadaşa güvenevilirsiniz, kefil olabilirim.
    Pern serisine talibim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

İyi satışlar. Arkadaşa güvenevilirsiniz, kefil olabilirim.
    Pern serisine talibim.

Eyvallah dostum sen iste yeter ki . pern diyince aklıma geldi bak perg efsanelerini eklemeyi unuttum onu da ekleyeyim listeye
  • takip
  • ejderha mızrağı serisi hepsi için ne fiyat verirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinephilia Auteur

ejderha mızrağı serisi hepsi için ne fiyat verirsiniz.

İlk set satıldı muhtemelen onunla ilgilenen bi arkadaş oldu geri kalanlardan tam olarak hangilerini almayı düşünüyorsunuz. Fiyatlar çok uygun zaten piyasaya göre ama toplam fiyata göre bir düz hesap yaparız duruma göre ufak bir indirim ile eğer hepsini almayı düşünüyorsanız

• @warrior
    pern serisi
    @ubocek
    ejderha mızrağı destanı - harry potter serisi - belgariad - gediksavaşları efsanesi
    @itachirut
    ravenloft satılmıştır

ayrıca forum dışına ölüm kapısı serisi ve elenium satıldı mesajı güncelledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam o kadar çok kitap var ki algılayamadım :) Şu an elinde olanlar güncel olarak ilk mesajdakiler mi ? Yoksa içlerinde satılanlar var ama yine de ilk mesajda duruyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuzParmak

Hocam o kadar çok kitap var ki algılayamadım :) Şu an elinde olanlar güncel olarak ilk mesajdakiler mi ? Yoksa içlerinde satılanlar var ama yine de ilk mesajda duruyorlar mı ?

Yok hepsi elimde satılanlari sildim

• Kara kule serisi ve amerikan tanrıları çarşamba gününe kadar designer73'e ayırtırılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 20 Mart 2015; 17:20:15 >
  • Zaman Çarkı nin Yenidendogan ejder ve gölge yükseliyor bu iki kitabı satar misin ? Hepsi gerçekten el yakıyor, ilk iki kitabi okudum. Pazartesi siparis ederim. Eğer uygun fiyata verirseniz 1 ayda 6 kitabini alabilirim.

• Fiyatlar nasıl çok uygun ya? Sıfır fiyatıyla aynı neredeyse hepsi. Bu kitapların çoğu bende var ve çoğunu sıfır olarak daha ucuza aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolSerçe

Zaman Çarkı nin Yenidendogan ejder ve gölge yükseliyor bu iki kitabı satar misin ? Hepsi gerçekten el yakıyor, ilk iki kitabi okudum. Pazartesi siparis ederim. Eğer uygun fiyata verirseniz 1 ayda 6 kitabini alabilirim.

Zaman çarkı setini bozmayı düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 2pal

Fiyatlar nasıl çok uygun ya? Sıfır fiyatıyla aynı neredeyse hepsi. Bu kitapların çoğu bende var ve çoğunu sıfır olarak daha ucuza aldım

Örnek verirsen fiyatı düşünürüm tekrar o serinin her biri şu an internetten bulabileceğin fiyattan daha ucuz set olarak araştırıp öyle fiyat koydum

• dombilibili D kullanıcısına yanıt
    İdefix de bir ara indirimli tüm seri 500 liraydi. Ilknokta.com da ise düzenli olarak fantastik edebiyatlarinda indirim oluyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

Fiyatlar nasıl çok uygun ya? Sıfır fiyatıyla aynı neredeyse hepsi. Bu kitapların çoğu bende var ve çoğunu sıfır olarak daha ucuza aldım

Örnek verirsen fiyatı düşünürüm tekrar o serinin her biri şu an internetten bulabileceğin fiyattan daha ucuz set olarak araştırıp öyle fiyat koydum

Dostum 3-5 lira daha ucuz olsa bile bit şey ifade etmez. İkinci el kitap dediğin %50 fiyatına satılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

Dostum 3-5 lira daha ucuz olsa bile bit şey ifade etmez. İkinci el kitap dediğin %50 fiyatına satılır.

İkinci el fiyatlarından %20 civarı daha ucuz zaten çoğu açıp incelemeni öneririm nadirkitap.com u sahaflarda ne kadar şu an diye

• quote:

Orijinalden alıntı: SolSerçe

İdefix de bir ara indirimli tüm seri 500 liraydi. Ilknokta.com da ise düzenli olarak fantastik edebiyatlarinda indirim oluyor hocam

Toplu alacak olan arkadaşla konuşuruz onun fiyatını şu an idefixte 600 üzeri seri ilknoktada baktığım sırada toplu satışı yoktu. Sıfıra yakın kondisyonu o serinin yani toplu alacak arkadaş inceleyip karar verir

• http://www.ilknokta.com/roger-zelazny/amber-yilliklari-takim-8-kitap.htm

http://www.ilknokta.com/baris-mustecaplioglu/perg-efsaneleri-4-kitap-takim.htm

Sadece hatırladığım iki set. Biri sıfır daha ucuz

• quote:

http://www.ilknokta.com/roger-zelazny/amber-yilliklari-takim-8-kitap.htm

http://www.ilknokta.com/baris-mustecaplioglu/perg-efsaneleri-4-kitap-takim.htm

Sadece hatırladığım iki set. Biri sıfır daha ucuz

Amber yıllıkları için yüzde 50 indirim fiyatına göre ekstra %20 civarı daha ucuz . O seri için daha da ucuz fiyat konulmaz zaten. Perg efsaneleri konusunda sahaflardan bakıp fiyat vermiştim galiba onu da 20 civarına satmami bekliyorsun onun yerine elimde kalır sorun değil . Alacak olan arkadaşlar araştırıp uygunluk durumuna göre alışveriş yapar zaten diğer serilerde de

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.