Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] FENVI T919 1750Mbps PCIE Satın Al 28 Eylül 2024 12:00 1 1 [SATILIK] FENVI T919 1750Mbps PCIE Merhabalar,Ağustos 2024 başında aldığım fenvi t919 wifi kartımı satıyorum. Hackintosh için almıştım ama çok uğraştırdığı için vazgeçtim. Wifi kart ihtiyacım olmadığı için satıyorum. Müsait bir günde test edip öyle satın alabilirsiniz.İstanbul anadolu yakası elden satış önceliğim.İlanı ayda yılda bir güncellerim, özel mesaj atarsanız mail düşer haberim olur hemen dönüş yaparım, ilana attığınız mesajları görmeyeceğim.Fiyat: 2300TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] Marvel's Guardians of the Galaxy Steam Keyi [SATILIK] FENVI T919 1750Mbps PCIE [BİTTİ] Steam Bakiye 0TL %20 indirimli SATILDI STEAM BAKİYE 980TL %25 İNDİRİMLİ