15900 TL Asus Vivobook 15X X1503ZA-L1465W OLED 0.2ms Core i5 12500H 8GB 512GB SSD W11
-
-
Hocam cihaz hakkındaki yorumunuz nedir?
-
Ekran kartına ihtiyacınız yoksa, dahili grafik de işimi görür diyorsanız daha iyi bir seçenek yok OLED panel diğerlerinden çok üstün. Temel ofis işleri, film dizi izleme arada yeni nesil olmayan oyunları oynama konusunda üzmez.
-
Evo işlemcili olan modeller kadar batarya performansı iyi midir ?
-
Birde bunun 16x i var 16 bin tl. Karşılaştırabilir misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8 10 bin arası satılcak tasarım iş bilgisayarları bu paraları haketmiyo bence içinde ekran kartı yok onun maliyetinden donanımı fulleseler bari 8 gb ram w11 e yetmiyo 400 tl den kaçıyorlar 512 hdd de aynı şekil bi ekran koymuşlar işte apple m1 lere yakın fiyata satamazlar bunları
-
Temel ofis işleri, film dizi izleme, bu bilgisayar sadece bunlara yarayacaksa 15.5 k vermenin anlamı yok aynı işi 7-8 k lık laptoplar da yapıyor zaten.
-
Bu kalitede bir ekranı yok bahsettiğiniz dizüstü bilgisayarların asıl olayı ekranı.
-
Oled ve 120hz
Bence cok iyi ekran
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oled kaç para biliyon mu ? sadece oled diye tvler 3 kat daha pahalı, bu da o mevzu.
şuan hp pavilion 5500u 8 gb 512 gb ips ekran metal kasa laptop kullanıyorum. üzerine birkaç bin lira daha koyup bu bilgisayarı almak mantıklı mıdır?
Bu bilgisayar ekranı yüzünden aklımı kurcalıyor. sizce ryzen 5 5500u ve bu i5 12500h oyun ve program performansı arasında çok fark olur mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmexo -- 13 Haziran 2023; 13:52:24 > -
el kadar ekranda oled olsa nolur moped olsa nolur mahoo,10 bine mx450 li bilgisayar satılıyor.
hangi cihaz hocam
-
Şundan bahsediyor sanırım.
akakce.comAcer Aspire 5 A515-56G Dizüstü Bilgisayar, 15.6" FHD, Intel i5-1135G7, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia MX 450 Harici 2GB Ekran Kartı, Free DOS, Gümüş Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-acer-aspire-5-a515-56g-dizustu-bilgisayar-15-6-fhd-intel-i5-1135g7-8gb-ram-512gb-ssd-geforce-nvidia-mx-450-harici-2gb-ekran-karti-free-dos-gumus-fiyati,193934735.html -
Bir bilgisayarın en önemli parçası ekranı. En çok ona bakıyorsunuz. İçeriği ekrandan görüyorsunuz. Kaliteli bir ekranla tavsiye edilen bilgisayar ekranlarına 30 saniye bakın farkı anlarsınız. Maalesef burada yorum yapanlar teknoloji mağazasında bile bu bilgisayarlara bakmamış. İşlemcide işlemci sanki herkes oyun oynuyor gibi ekran kartı muhabbetleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı fikirdeyim hocam. ryzen 5500u oyunları düşük grafikte açıyor zaten. bu da yeterli gelir diye düşünüyorum. Oled ekranlı laptop deneyimlemek istiyorum. kasa kalitesi filan emin olamadım. O yüzden mağazada görüp inceleyeceğim.
-
Ram eklenebiliyor mudur? Bir de i5 1240p’den üstün bir işlemci midir 12500H?
kaç para apple ekranından dahamı kaliteli oled diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
apple retina dediğimiz teknolojiyi kullanıyor, yüksek pixel ama lcd. oled ise lcd 'den daha iyi ekran demek.
o ölçekteki ekran için oled ya da retina farketmeyecektir, oled daha az elektrik yakar sadece. en ucuz apple 25 bin tl. ayrıca apple işletim sistemi dezavantaj bence, windows gibi her beleş/crackli oyun/programı kuramıyorsunuz. amaç hava atmak değilse, tercihim asus 'tan yana olurdu
Bu büyüklükte ekranda olede gerek yoksa, cep telefonu ekranlarında hiç gerek yoktu lcd ile devam etseydi üreticiler.
Yahu arkadaşlar rica ediyorum yakında bir teknoloji mağazasina gidin oled panel bir notebook görün sonra yazın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu büyüklükte ekranda olede gerek yoksa, cep telefonu ekranlarında hiç gerek yoktu lcd ile devam etseydi üreticiler.
Yahu arkadaşlar rica ediyorum yakında bir teknoloji mağazasina gidin oled panel bir notebook görün sonra yazın. |
el kadar ekranda oled olsa nolur moped olsa nolur mahoo,10 bine mx450 li bilgisayar satılıyor.
|
Bir bilgisayarın en önemli parçası ekranı. En çok ona bakıyorsunuz. İçeriği ekrandan görüyorsunuz. Kaliteli bir ekranla tavsiye edilen bilgisayar ekranlarına 30 saniye bakın farkı anlarsınız. Maalesef burada yorum yapanlar teknoloji mağazasında bile bu bilgisayarlara bakmamış. İşlemcide işlemci sanki herkes oyun oynuyor gibi ekran kartı muhabbetleri. |
Benzer içerikler
- terabox güvenilir mi
- ofis koltuğu önerisi
- hp 15 dizüstü bilgisayar, 15,6 inç fhd, intel core i3-1115g4, 8 gb ram, 256 gb ssd, freedos, kömür grisi, 2n2n7ea
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- msi shout out
- siber pazartesi
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X