Şimdi Ara

15900 TL Asus Vivobook 15X X1503ZA-L1465W OLED 0.2ms Core i5 12500H 8GB 512GB SSD W11 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
10.327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tabiki oled 'te çözünürlük farkı var ama 2k-4k arası yeterli olur 15 inç ekran ve altı için.
    ha oled 'in başka artısı da var, enerji tasarrufu. bir de siyah renkler daha net. eksisi, maliyeti. philips 'in oled tuşlu telefonu vardı, şarjı 1 ay giderdi. sanırım kapitalist piyasa da istemiyor bu tarz ürünlerin yayılmasını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisayar güzelde ekran kartı yok,araba alıp benzin alamamak gibi bişey.
    sırf film izlenecekse mönitör al bide mi stick mis gibi olur.

• Bu cihaz mağazalarda 11097 lira alacaklar tekrar değerlendirebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu laptopu 12 taksit 10850 e aldım eger teknosa gönderirse. İşlemci masaüstü 12500H gercek 12/16cekirdek. Sıralamada 100. sırada yer alırken 1240p 250. sıralarda. ekran kartı tümleşik ve mx 330 ayarında. Ryzen 5000 serisi vega 8 dan cok daha iyi. Eksik yanı bir tane 16 lık ram takmak gerekli. Oyun oynayan biri değilim. evde 12100f asusdual 2060 kartlı kasam var. Onunla da oyun oynamdım hiç.Oled ekranı bastan yazsam bunları anlatmaya gerek kalmazdı zaten. Bence iyi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 14 Haziran 2023; 12:54:10 >
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

Aldıgğınız cıhazın ekranı oled değil

• DerMeister_ D kullanıcısına yanıt

Ben Oled olanını aldım indirimden. Sıkıntı yok alan diğer arkadaşlara da hayırlı olsun. Bedavaya aldık.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

22.500 tl apple m1 ler ikinci eldede 15 17 arası bulabiliyorsun kaldıki şu ciazla m1 i yanyana koy apple paneli her türlü tokatlar oled lcd farketmez oyun konusundada bu ciazdada oyun yok crak olsa ne olur ios gibi stabil işletim sistemi ve değer kaybetmeyen cihazları varken bunu almak mantıksız oled uzun süre kullanımda ekran yanmaları yapan bir panel oled diye kalite olucak bir hali yok enerji düşükte tüketse elektirik faturasına yansicak bi güç değil 😅

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Hocam 10850 ye nasıl aldın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kısa süreli bir stok yaptılar 11 bin tl. birkaç adet girdi teknosa stoklarına. 300 tl chip para vardı axess karta. 12 taksit ile aldım. Zaten dün 15 bin küsür liradan alacaktım iyiki beklemişim. İnşallah tekrar indirim yaparlar da herkes yararlanır. Cep telefonu ekranları küçüçük 3 bin liraya satıyorlar. Bu bilgisayarın ekranı çok değerli, işlemcisi de iyi, hafıza da yeterli. Allah bereket versin. 25 bin versem zaten başka cihaz bakardım. Bilgisayarı kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.

• shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Bende günlerdir bu cihaza bakıyordum. 15 den alınma ihtimali bana 12 taksitden kaynaklı mantıklı geliyordu. 11097 den haberim var sadece 10850 sitede bir indirim mi vardı acaba diye merak ettim.

• Rua~ R kullanıcısına yanıt

Evet üstün bir işlemci.

• Bunun3050 ekran kartlı olanı var 24 bine bana o daha mantıklı geldi

• Bilgisayarı ulaşan var mı arkadaşlar? Deneyimleri bekleriz.

• Bunun ekran kartı tam olarak nedir. Uhd mi yoksa iris mi

• shadowmexo kullanıcısına yanıt

16 gb ram'e yükseltiliyor mu yoksa hepsi lehimli ram mi?

Lehimli ram başa beladır .

• 14 binden kapali kutu almak isteyen istanbul ici elden teslim faturali garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USR. -- 1 Temmuz 2023; 16:41:16 >
  • resimdeki asus nasıl ekranı aynımı bunumu alsam,hp aldım fan değiştirmekten bıktım bu daha iyidir belki
    15900 TL Asus Vivobook 15X X1503ZA-L1465W OLED 0.2ms Core i5 12500H 8GB 512GB SSD W11

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.