Şimdi Ara

SATILIK FİLM VE DİZİ SİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 adet sitemiz mevcut. Hem müzikle hem işle hem site ile ilgilenemiyorum. İsimleri onceden almıstım. tesadüf yenilemesemde alınmamış. Tekrar yeniledim ve scriptlerini alıp site haline getirebildim. Sitelerimin özellikle isimlerine değer biçiyorum. Film sitesinin de dizi sitesinin de scriptleri lisanslıdır. Botextra ve Film botu kayıtları vardır. Botlar yeni eklenen dizileri takip eder 1. sitelerden çeker siz bişey yapmadan takip edip ekler vs. Script hosting vs ücretlerini göz önnde bulundurun. Site isimleri gerçekten anlamlı ve değerli isimler.

Film sitesi: yildiz film scripti
    Dizi sitesi: alp dizi scripti
    botextra ve scriptlerin kendi bot sistemi
    3 aylık sınırsız sabit ip li hosting paketi de dahildir.
    site isimleri özelden pm atılır. geliri de yok. Almak isteyen varsa söylesin

İkisi birden alınırsa 2sini de 600 e bırakıyorum. Midi klavye almam gerekli asıl derdim o param kalmadı midi klavye de 650 lira. Kredi kartı geçerlidir. Benim yerime klavyeyi alırsınız siteyi veririm :)
    Bu fiyatın altında zaten bırakmam ama ciddi alıcılar varsa ulaşsınlar. 2 sini 600 bırakırım en kotu ihtimal.
    Almak istemeyenler laf kalabalığı yapmazsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyener -- 1 Ocak 2016; 21:49:24 >

• Telif hakkı için ne kadar ödüyorsub aylık ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siteyi google indexlerine kapattım su an. filmlerden telif hakkı geldiği anda kaldırıyorum. Gelenler oldu kaldırdım.
  • mahqum17 M kullanıcısına yanıt
    telif uyarısı geliyor. Geldiği anda kaldırıyorum. Zaten google indexlerine de kapattım siteyi. Telif olayını göze almak istemiyorum. Satılmazsa kapatıcam siteyi. Sacede scriptlere para verdim onların parası cıksın yeter.
  • Aylık kazancın varmı ?Reklamlardan

• Olumsuz. Sitelere sadece film ve dizi yukledim. Biraz manuel ve sozyal medya seo calismalari yaptirdim. Oyle duruyor. Hic bos vaktim yok. En azndan ettigim masraflari cikartmak amacim. Normal sekilde kim almaya kalksa bu masrafi edecek. Almak isteyen varsa ugrasmadan satiyorum iste. Scriptler ztn turunun en iyileri + 2 adet ucretli bot ve hosting masraflari var.
    Almak istiyorsan fiyat belirt ozelden script fiyatlarini ve yuklu film dizi ve botu goz onune alip sirf 2 script 350 lira ztn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyener -- 3 Ocak 2016; 3:34:18 >
  • Siteleri pm den atabilir misiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • juckle kullanıcısına yanıt
    pm atıldı
  • veyener V kullanıcısına yanıt
    cevaplandı almak isteyen teklif göndersin
  • Almak isteyenlere dizi ve film sitesini 200 liraya birakiyorum. ilan aktiftir
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.