İSTANBULFORMULA 1 2008 GOLD BİLET. 9-10-11 MAYIS TÜM GÜN YARIŞLARI SEYRETME İMKANI ANA TRİBÜN / BLOCK 103 SIRA 8 KOLTUK 10
Satış Fiyatı 500YTL (bilet değeri ile aynı)
Almak isteyenler, okanari@aribem.com email adresinden bana ulaşabilirler.
quote:
Orjinalden alıntı: okanari
Umarım, yanlış yere başlık açmıyorumdur.
İSTANBUL FORMULA 1 2008 ****İLET. 9-10-11 MAYIS TÜM GÜN YARIŞLARI SEYRETME İMKANI ANA TRİBÜN / BLOCK 103 SIRA 8 KOLTUK 10
Satış Fiyatı 500YTL (bilet değeri ile aynı)
Almak isteyenler, okanari@aribem.com email adresinden bana ulaşabilirler.
eee senden almamız için bir sebep var mı.. madem aynı fiyata satıyorsun gider biletix'ten alırım.. bir de dalga geçer gibi söylemişin hayret yani
Biletix daha güvenli en azından sahte cıkma riski olmaz :)
Doğru söylüyorsunuz, bilet tabiki sahte degil ama biletix'de komşisyon vs ile fiyat baya bi artıyo diye biliyorum. Su anda 250YTl veren bir kişi var. Eger daha yuksek veren olmazsa 3 gun icinde satıcam bu arkadasa. Mesajım için tartışmaya girmek istemiyorum, ilgilenmeyen arkadaslar mail atmaz olur biter.
Not: Biletin sahte olması gibi bir durum soz konusu degil. Arzu eden işyerimden gelip alabilir.
eğer satmadıysan ben alıyorum 260 ytl (ciddyim)
Henuz satmadım, bana 0541 354 2009 numaralı telefondan ya da okanari@aribem.com adresinden erisebilirseniz sevinirim.
Saygılar OKAN ARI
quote:
Orjinalden alıntı: okanari
Henuz satmadım, bana 0541 354 2009 numaralı telefondan ya da okanari@aribem.com adresinden erisebilirseniz sevinirim.
Saygılar OKAN ARI
ok arıycam
teknosa sitesi nootebook sayfalarındaki şifreleri bulan bedava bilet bilet şansı elde ediyormuş aklınızda olsun