Şimdi Ara

satılık forum arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ayırdıgım 200 tl bütçeyle hiti yüksek.tercihim vbulletin eger lisansı varsa bu rakamı 300 küsürde olabilir forum arıyorum ilgilenen arkadaşlar bu başlık altına yazarsa sevinirim

Site Adresi :
    Günlük Hiti :
    Pr Değeri :
    Site kaç yıllık :
    Hit nereden geliyor ( çoğunluğu ) :
    Msn adresiniz :
    Fiyat :

Bu şekilde forumu satmak isteyenler yazabilirler.

• Sadece Forum db sinle ilgilenirsen verebilirim. db yi ucuz fiyata + kendin kurarsın forumunu istediğn domaine
  • saol arkadaşım ilgilenmiyorum db'yle ilginden dolayı
  • domain var idealforum.org . istersen hostinge Smf forumu da yüklerim. veya olasılıklar hakkında görüşürüz. MSN : leblebi82@tnn.net
  • Forum var.Elektronik Müzikle ilgili Lisanssız vb kurulu.Lisans almadım çünkü deneme amaçlı kurdum.Site yeni zaten.İsterseniz lisans alırsınız isterseniz başka amaçla kullanırsınız.Domain:www.trancedjclub.com
    2008 haziran ayında domain son günü.Yanında 100 mb lık hosting ile birlikte veriyorum.VB filan hepsi içinde 60 ytldir.Hostunu ben sağlıyorum aynı zamanda bişeye ihtiyacınız olduğunda elimden geleni yapabilirim.
    Görüşmek isterseniz profilimde msn adresim mevcut..Kendi Kendine bazı yerlerdeki reklamlar sebebiyle üye çekebilmektedir.Üye olan kişilerin çoğunu ben bile tanımıyorum.
    İyigünler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.