Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Fotograf Makinesi Fujifilm s4200 + Aksesuarlar Satın Al 21 Aralık 2016 14:18 1 1 Satılık Fotograf Makinesi Fujifilm s4200 + Aksesuarlar Fotoğrafçılığa ilk başladığım zamanlarda İngiltere'den geldi.Çantasız dışarı çıkarmadım, çok temiz kullandım ve hiçbir sıkıntısı yoktur. Bir üst modelini aldığım için satıyorum.Bursa içi elden görerek alabilirsiniz onun dışında havale sonra kargo.-4 tane 2500 mah lık pil-8gb Fujifilm hafıza kartı-Taşıma çantasıSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 8gb DDR4 2400mhz 350 TL Acill Satıldı Silinebilir Ürün ve katalog çekimleri profesyonel elden yapılır Satılık Fotograf Makinesi Fujifilm s4200 + Aksesuarlar