Aracım Acil Satılıktır Aracımızda Hasar Kaydı Olarak 9.850 TL Kayıt Çıkmaktadır Aracımızın Muayenesi Yeni Yapılmıştır 2016 Tarihinde Muayene Bittiş Tarihidir 2015 Yılında İse Sigorta Bittiş Tarihidir Aracımızda Herhangi Bir Borc Harc Yoktur Arac Benim Adımadır Direkmen Noterliğe Gidilerek Aracın Satısı Yapılacaktır Aracın Satıs Vekaletini Ablama Noterlikten Verdim İstedigim Taktirde Satısını Size Ablam Yapacaktır Aracı Gelip Görmeden Anlaşma Yapılmadan Bidaha Arac Kesinlikle İlandan Kaldırılmıyacaktır Resimlerde Ne Görüyorsanız Arac Odur HerHangi Bir Sorun Yoktur Aracımızda Değişen Parca Yoktur Yalnız Hasar Kaydı Oldugudan Dolayı Sadece Boya Vardır Boya Olan Yerlerde Belirtilmiştir Aracımızı Sorgulatmak Baktırmam İstyenler Plakayı Size Veriyorum Kontrollerinizi Yapınız Borcu Harcı Yoktur 34 DL 2003 Aracım Fulldür PAZARLIK PAYI YOKTUR PAZARLIK YAPANLARA CEVAB BİLE VERİLMİYECEKTİR BU ARACIN PİYASASI BELLİ HASAR KAYDI OLMASINDAN DOLAYI BU FİYATTA VERİLMEKTEDİR İSTEYENLER MESAJ ATSIN DÖNÜŞ YAPILACAKTIR RESİMLER YENİ VE KENDİ RESMİDİR