Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık full + full hearthstone hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Düzce İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık full + full hearthstone hesabı

Satılık full + full hearthstone hesabı. Koleksiyon aşağıdaki şekilde. 500 kusur tane legendary varsa 1 tanesi bile gereksiz değildir. Boyle bi hesabı yapmaya calıssanız en az 100 bin tl tutar suan da. 8 senedir oynuyorum. Sıkıldım o yuzden satıyorum hesabı. Standart wild tum desteler oynanabilir durumda. Alan arkadas standart oynayacaksa sadece wild kartlarını dustlasa onu 2030 yılına kadar idare eder.

Streamde yayın yapanların koleksiyonu bu kadar saglam degil. (Ciddi söylüyorum.) Cok rahat bi şekilde yayın yapıp tüm destelerle oynayabilirsiniz. (10 sene önceki deste bile yapılabilir durumda)

Gelelim işin reklam kısmına ;

144 tane kart arkalıgı var.

Butun solo adventure lar acık

125 tane heroes portre var.

1500-2000 civarı gold 6-7k dust ve 3-5 tane arena bileti var guncel.

Hiç isim degistirilmedi. Alan kişi degistirebilir.

Hesabın ilk sahibiyim. Maili vs. herseyi alan arkadasla birlikte adım adım değiştirip hesabı devredicez.

Referanslarıma bakıp tanıyabilirsiniz beni. Forum donanım 15 senedir burdayız.

hsreplay.net
    Deepfear#21990's Hearthstone Collection
    https://hsreplay.net/collection/2/109915531

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Düzce Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Uzun zamandır oyuna girmiyordum geçen girdim bir sürü kartım elimden gitmiş...nerf gelen kartlarmi bunlar acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cengiz4565 C kullanıcısına yanıt

Wild e gecmistir muhtelemen. 2 sene kalıyor kartlar standartta. bi de her sene rotasyon oluyor core set diye bisi cıkarttılar. classik kartlar her sene yer degistiriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.