Bildirim
Satılık Full mod + Dendi Superman Autographed DC HOOK
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Günceldir -
Günceldir. -
250 TL ve 200 tl ye satan gördüm pazar fiyatına alan zor çıkar iyi satışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi söyle açıklayayım :
Steam markette benimki ile aynı özelliklerde bir hook 276 dolar bu mesaji yazdıgım anda baktım.
bunun %10 gibi bir komisyonunu steam alıyor yanı ortalama 240 dolar gibi bir fiyata denk geliyor buda yaklasık olarak 550tl civari yapıyor.
Bende 500 tl diyorum. -
Bizim oralar da bir laf vardır aç ağzını ak yele karşı diye senin de aynı iş iyi satışlar
Günceldir -
quote:
Orijinalden alıntı: one_of_us
Şimdi söyle açıklayayım :
Steam markette benimki ile aynı özelliklerde bir hook 276 dolar bu mesaji yazdıgım anda baktım.
bunun %10 gibi bir komisyonunu steam alıyor yanı ortalama 240 dolar gibi bir fiyata denk geliyor buda yaklasık olarak 550tl civari yapıyor.
Bende 500 tl diyorum.
dc hook 5 socketli 170 dolardı.
gemlere 70 dolar vermessin hocam. senn düz mantık tamamen yanlış. -
Suan kontrol ettim. 210 dolar benikiyle aynı gemlere sahip bir hook.
Güncel fiyat 430 TL -
Günceldir 400 tl son fiyat -
200 tl den sınırsız HOOK alınır hadi sana 225 vereyim istiyorsan pm atarsın
Arkadaşlar ,
Hook'un tüm özellikleri ilk mesajimda yazılıdır. Steamstore'da fiyatının düşmesinden dolayı hook'un fiyatını 400'tl ye çekiyorum.
Takas :
Bu zamana kadar 2 kere dolandırılmış biri olarak önce para sonra item seklinde yapmayı düşünüyorum.
Referans olarak dota 1 oynayanlar varsa eurobattle server'inda adminlik yaptım ilgilenen olursa direk özelden konuşabiliriz. -
Günceldir -
Steam TL'ye geçti. İsteyen steamden 450tlye alır isteyen bende 400tlye alır kimseyi zorlamıyoruz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X