Şimdi Ara

SATILIK G5 LG-H860 Silver +LG 360VR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
3
Favori
2.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık LG Model #Diğerleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon 20.06.2016 tarihinde alındı, sıfır ayarında temiz ve sorunsuz(isteyenlere fotoğraf atabilirim). Delta garantili ve garantisi devam etmekte. Kutusu ve orijinal kutu içeriği(kulaklık, şarj adaptörü, USB kablosu), faturası ve garanti belgeleri mevcut. LG 360VR orijinal kutu, fatura ve tüm kutu içeriği ile yanında verilecek. 3 adet sıfır Spigen Crystal ekran koruyucu film ve 1 adet silikon kılıf yanında hediyem. Mantıklı takaslar değerlendirilir. Teslimat Konya içi elden yapılır, isteyene önce havale daha sonra kargo şeklinde gönderebilirim. Daha fazla detay için özel mesaj atabilirsiniz. Fiyat 1650TL.

H860'ın diğer modellerden farkını merak edenlere; bu modelde FM radyo ve çift hat desteği mevcuttur, LTE bağlantı hızı Cat6 kategorisindedir.

ÖNEMLİ NOT: ÖLÜCÜLER LÜTFEN UZAK DURSUN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeh -- 31 Mayıs 2017; 16:38:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1800'e alıp 1 yıl sonra 100 lira indirimli satmak da çok hoş olmuş hocam.
    Alırken pul satarken altın misali.
  • Önemli olan cihazın durumu değil mi? Sıfırdan farkı yoksa, yanında 360VR ve birkaç hediye ile birlikte 'BENCE' normal bir fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeh -- 30 Mayıs 2017; 4:12:28 >

• Hocam sen de o yanındaki 360vr ile aldın zaten. Doğru muyum?
    Kaldı ki cihaz 1 yıllık cihaz. Eski yani. Teknolojide 1 yıl uzun vade gibi bir şeydir. Ömrü maksimum 2 yıldır senin cihazının artık. Daha fazlasını götürmez.
    Adam 100 lira için neden sıfırını almasın? Hem de taksitle alabilecek haldeyken?
  • Doğru değilsin çünkü yanında 360VR ile almadım. Tertemiz şekilde düzgün kullanılmış, hala garantisi devam eden ve sıfırdan farksız bir cihaza eski demek yanlış. Taksitle 1800TL'ye sıfırını alabilen varsa gitsin alsın, ben bu fiyata satıyorum. İyi günler.

• Gittigidiyor'da 1750 liraya satılıyor hocam bu telefon. Sizin aldığınız zamanki fiyatlar değil yani.
    Maksimum ederi 1300 lira telefonunuzun.
  • Dediğim gibi isteyen gidip bahsettiğiniz yerden o fiyata alabilir. Kimseye zorla bir şey satmıyorum, ben bu fiyatı uygun gördüm ve bu fiyattan satışta kalacak.

• Özel mesaj attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.