Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Galaxy Watch 46mm indirim 750tl Satın Al 17 Ekim 2020 13:22 1 1 Satılık Galaxy Watch 46mm indirim 750tl 950>850>750Galaxy watch 46 mm. Mediamarktan alınma. Garantisi eylülde bitti. Cihazın ekranı geldiği gün kırılmaz cam takılıp kullanıldığı için sıfır çizik. Belli göze batan bi kozmetik sorunu yok. Kozmetik olarak 9,5/10. Orijinal kablosu çalışmıyor başka kablo kullanıyorum ama orijinalini de göndereceğim. Kutulu faturalı. Orijinal kayışın yanında 2 tane de kayış vereceğim (kırmızı ve mavi). 2 yıldır severek kullanıyorum ama iphone ile senkronizasyonu tam değil malesef. Tercihim kesinlikle yüzyüze satıştır. Aksarayda elden satabilirim. Şehir dışına kargolayabilirim. Ay sonuna kadar satılmazsa mersinde elden satabilirim. Takas düşünmüyorum, ciddi alıcılar mesaj atarsa wpden görüşebiliriz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 14 Ekim 2020 Satıldığı Şehir : Aksaray Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Galaxy Watch 46mm indirim 750tl Satıldı Dirt Rally 2.0 ref ilanı Fifa 20 Ref ilanıdır