Gameboy advance oyunlarını arkadşımızdan aldım belirttiği gibi orjinal ve sağlam kutularıda gayet resimde durduğundan daha iyiydi. Alış verişimizde sattığı ürüne sahip çıkmasını bilen biri bunu aldığım ürünlerde ve arkasından sorduğum sorularıma karşılıklarında memnun kaldım. teşekkür ederim. Güvenilir biri.
pm
Elinizde klasik gameboy kasetlerinden hangileri kaldı acaba ?
pm
gameboy pocketi almak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: sonytech
=lachesis= nickli üyeden çalışmasında hiçbir sorun yok dediği Nintendo NES oyun konsolu aldım.Ürün elime geçti ancak ürün arızalı çıktı.Telefonla aradığımda konsolu başkasından aldığını kendisinin bakım yaptığını kendisinde çalıştığını; kasetleri üfle-temizle çalışır dedi.Tamam deneyip arayacağımı söyledim.Ancak ürün arızalı.
İki gündür telefonla aramama rağmen TELEFONLARA ÇIKMIYOR. Forumdada beni BLOKLAMIŞ.
Ben sorunu çözme taraftarı olmama rağmen kendisi bu yolu seçti. Birde bu arkadaşın 22 tane olumlu referansı var.
Alışveriş yapacak arkadaşlar dikkatli olsunlar.
katılıyorum bu çoçuk çok değşti önceden böyle değildi ama şuan dolandırıcı olmuş herkes dikkat etsin tellere çıkmıyor mesajlara bakmıyor sakın para göndermeyin
Vallahi şaşırdım ben kendisinden game boy advance orjinal oyunları aldım bir sıkıntı yaşamadım. Ama uyarın dikkate alınacaktır muhakkak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme