Şimdi Ara

satılık Gameboy pocket ve kasetleri (DEV FIRSATLAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
5.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunlar resimlerdeki gibidir.kutularındaki ufak tefek deformeler dışında kasetler sıfır gibi poşetlerindedir.kitapçıkları vs herşeyi içindedir

ACİLİYETTEN DOLAYI OYUNLARDA İNDİRİME GİDİLMİŞTİR..BU FİYATLARA BULMANIZ İMKANSIZ...

[simage]htp://a1208.hizliresim.com/10/p/c3u4j.jpg[/simage]

cihazlar

2.gameboy pocket(pembe) 25 lira +1 oyun
     satılık Gameboy pocket ve kasetleri (DEV FIRSATLAR) satılık Gameboy pocket ve kasetleri (DEV FIRSATLAR)

gameboy kaset arşivi

toptan 260 tl 36 adet

3.nintendo 64 pikachu edition(sadece kasa+1 pokemon stadium oyunu ve trasnper pak) 50 tl

6.DAHA ELİME YENİ GEÇEN SEGA SATURN SİYAH RENKTEKİ KONSOL SATILIKTIR.YANINDA SEGA RALLY ORJİNAL CDSİ 1 ADET ORJİNAL OLMAYAN KOL VE GÜÇ KABLOSUYLA(ARA KALOSU YOKTUR) 50 TL'DİR..CİHAZ ÇALIŞMAKTA OLUP CD OKUMASINDA PROBLEM YOKTUR.(SEGA MEGADRİVE ARAKABLOSUYLA DENENMİŞTİR)

7.CASİO EL KONSOLU...GAME WATCH ZAMANLARININ EN BİLİNMEYEN VE NADİR KONSOLLARINDAN BİRİDİR.ÇOK ÇOK TEMİZDİR. VE KUTULUDUR(BİRAZ YIPRANMIŞ) TEMSİLİ FOTOĞRAF OL60ARAK dirfiyat hakkında yorum yapacaklar lütfen ebay'e baksınlar

http://www.ebay.co.uk/itm/Casio-Vintage-1984-Block-Burster-Game-NOS-w-Box-Paper-/250727377220

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi =lachesis= -- 27 Kasım 2012; 17:59:09 >

• Hocam sanmiyorum ki forumdan bunu birisi alsin, herkesin ps3 yada pcsi var.Yerinde olsam bunu ihtiyac sahibi birine verip hic degilse o kisinin hem duasini almis olursun hemde sevindirmis olursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaraydinalay

Hocam sanmiyorum ki forumdan bunu birisi alsin, herkesin ps3 yada pcsi var.Yerinde olsam bunu ihtiyac sahibi birine verip hic degilse o kisinin hem duasini almis olursun hemde sevindirmis olursun...

Katılıyorum fakat, kolleksiyon yapan varsa alabilir.
  • Dostum, bu orjinal oyunlar için bu fiyatlar gayet normal. Neticede bu oyunlar tam arşivlik. Üstelik GBA'nın en hit oyunlarından bu oyunlar. Sanırım tamamı bende mevcut ama bazıları kutusuz. Yinede bulundurmakta fayda var. Gün gelir bunlarıda bulamayabiliriz. Hayırlı işler..
  • Bu fiyatlar ne böyle ya.Sanki PS3 oyunu satıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarCross

Bu fiyatlar ne böyle ya.Sanki PS3 oyunu satıyorsun

Emın ol ps3 oyunlarından daha degerlı bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

quote:

ha ha evet değerli olduğunu görüyoruz canım benim. yemişim değerli oyunu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım isteyen alır isteyen almaz. Kimse kimseye zorla satış yapmıyor. Adam istediği fiyatı biçer, bırak da derdi alana düşsün.
  • Fiyatlarıma istediğiniz yorumu yapabilirsinizLakin bunu araştırarak yapın..heryerde bulunan ps3 oyunlarıyla nintendo gameboy Advance oyunlarını karıştırmayın.ama dediğim gibi.Nintendo'yu bilenler için fiyatlar normal.bilmeyenler içinse ilanıma kirletmemeleri için rica ediyorum...iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi

quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

quote:

ha ha evet değerli olduğunu görüyoruz canım benim. yemişim değerli oyunu :)

Burnunu her mesaj a bılıp bılmeden CAHILCE atılmanı tavsıye ETMEM.Bu oyunların KOLEKSİYONLUK ve ARSIVLIK olacagını bılemeyecek kadar CAHILSIN ve KONSOLDAN ANLAMIYORSUN.
  • beyler bende de gameboy advance var + pokemon oyunu orjınal satıyorum 60 tl ılgılenen olursa pm ıle gorusebılırızhttp://forum.donanimhaber.com/m_65032335/tm.htm
  • quote:

PS3 oyunlarından daha değerli onlar.
  • gameboy advance ne durumda?foto koyar misiniz.birde yaninda hangi oyunlar verilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psv4 -- 8 Eylül 2012; 22:52:51 >
  • pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 31 Ocak 2013; 17:13:01 >
  • ELİMDE ORJİNAL SATURN OYUNLARI VE VİRTUA COP TABANCASI VAR....LAZIMSA PM
  • pm
  • saturnle ilgili olarak PM atmıştım... bide SNES gövde satıldı diye kalmıştı aklımda doğru mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizermis -- 30 Ekim 2012; 17:19:19 >
  • merhaba
    casio nun kendi fotosu varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirmaster -- 2 Kasım 2012; 12:17:41 >
  • acelen yoksa satmak için biraz daha bekle derim ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.