Şimdi Ara

Satılık gamer mouselar: Razer Deathadder + James Donkey 125M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Mouse
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık gamer mouselar: Razer Deathadder + James Donkey 125M
    Merhabalar,
    Elimde aşağıdaki mouselar var;

1 adet çok az kullanılmış razer Deathadder Elite; FİYAT: 220 TL
    Tek kusuru scroll tuşu sorunlu, bazen yukarı scroll ederken aşağı gidebiliyor (bu yüzden fiyatı uygun tuttum)
    Başka hiç bir sorunu yok, mouse mükemmel derecede hassas. Kozmetik olarak ta mükemmel. Scrollu düzeltebilir miyim diye açıp baktım ama sorunu anlamadığım için geri kapadım. Garantisi normalde 20 aya yakın vardır(aral game) ama aç kapa işlemi garantiyi bitirmiş olabilir.

1 adet James Donkey 125M 5000DPI 6 Tuş RGB Optik Gaming Mouse FİYAT : 120 TL
    Altı tamamen metal, çok başarılı bir mouse ama ben alışamadım, taş gibi bir mouse isteyenler alabilir. tuşları omron switch ömürlük bir icat. İncehesap n11 sayfasından aldım. en az 20 ay garantisi var. Hiç bir sorunu yok.

Pazarlık vardır. Deneyip Ankara'da elden alabilirsiniz. Ankara dışına önce havale sonra kargo ama elden alışveriş her zaman tercih sebebim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Mart 2022 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.