Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık gamer mouselar: Razer Deathadder + James Donkey 125M Satın Al 15 Mayıs 2020 00:14 1 1 Satılık gamer mouselar: Razer Deathadder + James Donkey 125M Merhabalar,Elimde aşağıdaki mouselar var;1 adet çok az kullanılmış razer Deathadder Elite; FİYAT: 220 TLTek kusuru scroll tuşu sorunlu, bazen yukarı scroll ederken aşağı gidebiliyor (bu yüzden fiyatı uygun tuttum)Başka hiç bir sorunu yok, mouse mükemmel derecede hassas. Kozmetik olarak ta mükemmel. Scrollu düzeltebilir miyim diye açıp baktım ama sorunu anlamadığım için geri kapadım. Garantisi normalde 20 aya yakın vardır(aral game) ama aç kapa işlemi garantiyi bitirmiş olabilir.1 adet James Donkey 125M 5000DPI 6 Tuş RGB Optik Gaming Mouse FİYAT : 120 TLAltı tamamen metal, çok başarılı bir mouse ama ben alışamadım, taş gibi bir mouse isteyenler alabilir. tuşları omron switch ömürlük bir icat. İncehesap n11 sayfasından aldım. en az 20 ay garantisi var. Hiç bir sorunu yok.Pazarlık vardır. Deneyip Ankara'da elden alabilirsiniz. Ankara dışına önce havale sonra kargo ama elden alışveriş her zaman tercih sebebim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Mart 2022 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Ryzen 5600X+ MSI PRO B550M-P GEN3 + 32 gb DDR 4 AM4 + G.Skill Memoria DDR4 3200 32GB ramler Satılık gamer mouselar: Razer Deathadder + James Donkey 125M Satılık Siyah tertemiz Mi 8 6/64 Satılık Temiz Kutulu, faturalı Zalman ZM-K500 Mekanik Klavye