Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK GARANTİLİ LOGITECH G920 + SHIFTER + WHEEL STAND PRO V2 + RGS Modül Satın Al 7 Mayıs 2019 15:14 1 1 SATILIK GARANTİLİ LOGITECH G920 + SHIFTER + WHEEL STAND PRO V2 + RGS Modül Mediamarkt'tan 05.01.2018 tarihinde alınmıştır. Faturası elimde bulunmaktadır fakat biraz silinik gözükmektedir. Ürünün ikinci sahibiyim. Ürünün kondisyonu çok iyi durumdadır. Ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum. İzmir içi elden, izmir dışına önce havale sonra kargo ile gönderilecektir. Hiçbir kusuru sıkıntısı yoktur. Stand pro rgs li olan, 499tl ye satılan model. Vites için ayrı taşıyıcı borusu var. Kutuları düzgün bir şekilde muhafaza edilmiştir. Wheel stand pro vites takılan versiyonudur. Takas düşünmüyorum lütfen teklif etmeyin. Detaylar için bana özel mesaj atın whatsapptan görsel göndereceğim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1575 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Çeşme Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK DİJİTAL OYUNLAR PS4 VE PS5 Satılık Escape From Tarkov - Edge of Darkness Limited Edition