Şimdi Ara

Satılık Gear S3 ve Zhiyun Smooth 4 Gimbal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S3 Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Gear S3 ve Zhiyun Smooth 4 Gimbal
    Merhaba,

İhtiyaç fazlası kullanmadığım Gear S3 akıllı saatim ile Zhiyun smooth 4 gimbal cihazlarını satıyorum. Yurt dışı seyahatimi finanse edebilmek için sattığımdan fiyatları uygun tutuyorum.

Gear S3 = 700 TL (Pili iyi durumdadır. Orjinal şarj istasyonu mevcuttur. Kutuludur) (Garantisi bulunmuyor.)
    Zhiyun smooth 4 = 550 TL (toplamda 2 kez kullanıldı. Kutuludur) ( 26 Mart 2019 Hepsiburada'dan almışım, garantisi devam ediyor)

Fiyatlar son olup tercih ettiğim alışveriş şekli İstanbul içi elden bakarak görerek almanızdır. İstanbul dışı önce para sonra kargo şeklinde alıcı ödemeli gönderim sağlayabilirim.

Eve geçince fotoğrafları ekleyerek ilanı düzenleyeceğım. Fiyatlar son'dur fiyat teklifi veya takas ile gelinmemesini rica ederim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fotoğraflar eklendi.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlgili ürünlerden Zhiyun Gimbal forum dışına satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efes -- 15 Şubat 2020; 12:15:21 >

• Saatin satışı devam ediyor. Jelatiniüzerinde kutusu , orjinal şarj aleti ve sıfır durumdaki kutusundan çıkan büyük kordonuyla alıcısını bekliyor :)

• Saat icin pm attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm pm'ler yanıtlandı. Takas ve indirim tekliflerine olumsuz dönüyorum. İhtiyaç dahilinde sattığım için fiyatı son'dur. 698 de verseniz fiyat 700'den inmeyecektir. 300 olur mu? Bütçem 500 gibi tekliflerle lütfen gelmeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.