Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık General Mobile 4G (Tek Sim) 250tl Satın Al 6 Temmuz 2019 23:13 1 1 Satılık General Mobile 4G (Tek Sim) 250tl General Mobile 4G cihazımı satıyorum. Cihaz 1 kasım 2015 te Turkcell'den alındı. Dolayısıyla garantisi yok. Kutu faturası vardı ama evi taşıyınca bulamadım. Cihaz ekran koruyucusuz asla kullanılmadı. Ekranında en ufak bir çizik bile yoktur. Fiyat: 350? => 325 => 300 => 250Bilmeniz gereken sorunlar.1 )Kasanın sol alt kısmında ufak bir hasar var. 2) Güç tuşu olduğu yerden koptu. Tırnağınızla çalışıyor. Tuşun parçası düştüğü için film değil, sadece yan tuş takımını değiştirmeniz yeterli. Ben kullanırken "double tap" uygulamasıyla kullanıyordum. Ana ekrana çift tıklayınca ekranı kilitliyor. Ses arttırma kısma tuşları ile telefonu uyandırabiliyorsunuz. Bu uygulama kurulu ve sistem uygulaması yapılmış vaziyette. (Uygulamanın otomatik kapanmaması için)3) Arka kapak her beyaz 4g de olduğu gibi bir miktar sarardı.**Cihazın oem kilidi açık.**Cihazda twrp yüklü.**Cihazda magisk yüklü.***Cihazda GM5 stok ROMu yüklü.*** (Son güncelleme: Aralık 2018)Yanında 2 adet kılıf vereceğim. Ödeme: Enparaİstanbul bulgurlu metro durağında elden test ederek alabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Üsküdar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ╪Satılık Açık Ve Orijinal Parfümler╪ Satılık General Mobile 4G (Tek Sim) 250tl Satılık Versatil Kalemler satıştan vazgeçildi silinebilir