Şimdi Ara

SATILIK GIGABYTE 1080TI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK GIGABYTE 1080TI

GIGABYTE 1080TI , OC li model olabilir emin değilim , sessiz ve temiz karttır , günlük stok değerlerde kullandım , 4080 e geçtiğimden satılıktır

SATILIK GIGABYTE 1080TI

SATILIK GIGABYTE 1080TI

full yük altında bench alırken 70-72 dereceyi geçmez , oyunlarda ısınmaz bile zaten , istenirse oc de yapılabilir , ilk aldığımda kurcalarken güzel skorlar almıştım

SATILIK GIGABYTE 1080TI

SATILIK GIGABYTE 1080TI

5000 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yanlış bir uygulama. Satın alacak kişi fanların minimun ses düzeyinde ne kadar sıcaklıkta tutacağına önem verir. Yaptığınız testte kasanın yanında durulmaz sesten. Auto Fan'da kart ne kadar serinletebiliyor ne kadar başarılı ona önem verilir.

%100 fanda bile 72 dereceleri gördüyse macun bakımı gelmiş demektir. Testi tekrardan Auto Fan ile yaparsanız kartınızın gerçek durumunu ortaya çıkarmış olursunuz. Sizinki marş basmayan arabayı alıcıya stop etmeden vermek gibi birşey.

• Merhaba, HWmonitor de fan hızı %100 görünüyor, yani fan hızı %100 yapılıp mı benchmark alındı? yoksa ekran görüntüsü alınırken mi öyle denk geldi?

• Bench alırken her zaman fanları %100 lerim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Minimumu da %100 zaten bakarsanız, max verim için max soğutma lazım bench için

• Auril kullanıcısına yanıt

Yanlış bir uygulama. Satın alacak kişi fanların minimun ses düzeyinde ne kadar sıcaklıkta tutacağına önem verir. Yaptığınız testte kasanın yanında durulmaz sesten. Auto Fan'da kart ne kadar serinletebiliyor ne kadar başarılı ona önem verilir.

%100 fanda bile 72 dereceleri gördüyse macun bakımı gelmiş demektir. Testi tekrardan Auto Fan ile yaparsanız kartınızın gerçek durumunu ortaya çıkarmış olursunuz. Sizinki marş basmayan arabayı alıcıya stop etmeden vermek gibi birşey.

• Arkadaşım bu bench için zaten, yukarda da bahsettim normal kullanımda sesini duymassın bile 50 dereceyi de anca görür

• Auril kullanıcısına yanıt

İşte ben de diyorum ki almayı düşünen kişi akşama kadar bench yapmayacak karta. Standart fan değerinde bir test yapın ki kartın gerçek performansı ortaya çıksın, almayı düşünen arkadaşlara da kartın standart kondisyonu ne durumda bir bilgilendirme olur!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malesef şu an 4080 takılı sistemde , çok ellemek istemiyorum ama sende haklısın

dip not olarak da ekleyeyim yanlış anlama olmasın eğer render falan almıyorsanız saatlerce, kullandığınız hiç bir program yada oyun kartı bench kadar zorlayamaz

yukardaki bench de zaten ağır bir oc var kartta stock değerlerinin baya üzerinde stabil bench alabilmek için haliyle fanları köklemişim

can sıkıntısından boş günümde bu kartla sıralamaya girermiyim acaba stock soğutmayla diye vakit geçirmek ve kartın limitlerini öğrenmek için yapılmış bir bench bu , 4080 kadar güç çekmiş zaten bench de 320w+

satılık ilanı için alınmış standart değerlerde bir bench değil yukardaki , kartla rdr2 bitirdim çoğu ayar ultra da , cp2077 bitirdim medium high arası ayarlarla 30fps+ alarak ve fan sesini hiç duymadım bile , temiz sessiz ve 1080ti neyse adının karşılığını veren bir karttır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.