Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK /-/ Gigabyte A320M S2H 6 Ay Garantili Satın Al 3 Temmuz 2021 20:50 1 1 SATILIK /-/ Gigabyte A320M S2H 6 Ay Garantili Merhaba ürünü 18 Ağustos 2019 tarihinde Vatanbilgisayar'dan mağazadan aldım. 23 Aralık 2021 tarihine kadar garantisi var. Faturası ve kutusu var. Garanti kağıdı yok ama fatura yetiyor. Endeks bilişimi arayıp sordum. Bir de kartın vidaları yok. Belki kasada kalmıştır bi kontrol edip düzenlerim burayı. Anakartı; Ryzen 3 1200 işlemci, Gskill 8 gb 3000 mhz ram ve Gtx 1650 super ile kullandım. Hız aşırtma vs yapılmadı. 120-130 Saat kadar büyük diyebileceğimiz oyunlar oynandı. Geri kalan zamanlarda günlük kullanımda kullanıldı. Satma sebebim bilgisayarı sevmemem ve konsol sahibi olmam. Diğer tüm parçaları ya buradan ya da forum dışında sattım. Dükkanıma bakarsanız görebilirsiniz ilanlarımı. Kartı 1 kere servise gönderdim ekrana görüntü gelmediği için. Sanırım temizlik yaparken bir şeye elim değip yamultmuş. Adı komponentmiş ama hangi parça olduğunu bilmiyorum. O parçayı değiştirdiler ve slotları test edip geri gönderdiler. Endek bilişimin sitesinden seri numarası ile sorgulayınca çıkan ekranın görüntüsünü ekledim aşağıya. İsterseniz sizde kontrol edebilirsiniz.Fotoğrafları gün içinde ekleyeceğim. Fiyat: 300 ? Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Aralık 2021 Satıldığı Şehir : İzmir, Bayraklı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK /-/ Nintendo Switch Hesaplar -- Güzel Oyunlar Var [SATILDI] SATILIK /-/ 8BİTDO Wireless Adaptör V2 -- Nintendo Switch [SATILDI] [SATILIK] // Nintendo Switch Oled Aksesuar + Oyun - Uygun Fiyat - İZMİR ALINIK /-/ POCKETBOOK 301 PLUS E-KİTAP OKUYUCU EKRANI GÜNCEL