Şimdi Ara

[Satıldı] Monitörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LCD
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [Satıldı] Monitörler

Arkadaşlar iyi günler. Kodlamak için satın aldığım 2 adet monitörümü,32" 4Kmonitmörlerin bana daha uygun olduğunu sonradan farkettiğim için satma kararı aldım. Gigabyte İtopya,Huawei ise Hepsiburada faturalı. Her iki monitör de sıfır kondisyonuında. 3 yada 4 aylık faturaları var,Tr garantili.Kutuları ve kutu içerikleri tam. Ölü piksel,ışık sızması vs... gibi bir problem yok. Her iki monitörde de displayport kablosuyla Gsync aktif ediliyor. Her iki monitörde fps oyunu da oynadım.4Ms-1ms farkını hissedemedim. Sizin de hissedeceğinizi sanmıyorum.

Gigabyte G27Q > hayaleett nickli arkadaşımıza Satıldı

Huawei GT34 >newerenough  nickli arkadaşımıza Satıldı

Ankara içi elden satış tercih sebebidir. Havale sonra satış olacaktır. İki monitörü de almak isteyen arkadaşlara fiyatta yardımcı olmaya çalışacağım.Onun dışında tek satışta fiyat sondur. Şehir dışına kargoyla gönderime sıcak bakmıyorum ama sorumluluğu tamamen üstlenirim diyen arkadaşiara en sağlam şekilde paketlerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• takip

• Huawei Gt34 newerenough  arkadaşımıza satıldı. Teslim edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 31 Mart 2023; 18:5:59 >
  • Gigabyte moınitör de hayaleett nickli arkadaşımıza Satıldı. Yarın kargonuzu çıkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 31 Mart 2023; 18:6:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.