Şimdi Ara

[Satılık] 5X 3090

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [Satılık] 5X 3090

İyi günler arkadaşlar.Ürünler tekrar satışta. Yapay zeka Ollama 405B modeli için topladığım kartları pci exp 16x veren 6-7 slotlu pahalı sunucu anakart almak istemediğim için satılığa çıkarıyorum. %20-40 gpu kullanımlarında modeller denendi. Yani oyun oynasanız daha fazla yorarsınız kartları...

2x MSI 3090 SuprimX > Kutulu,furmark testi yapıldı 83 derece civarında çalışıyor. Macun temizliği yapılırsa daha serin çalışacaklarını düşünüyorum. 23000TL

1x Zotac 3090 Trinity Oc > İç Kutulu(Dış kabı yok),furmark testi yapıldı 77 derece civarında çalışıyor. 22500TL

1x Palit 3090 Gamerock > Kutulu,furmark testi yapıldı 76 derece civarında çalışıyor. 22500TL

1x Nvidia Referans 3090 > Kutusu yok ve garip şekilde diğerlerinden daha serin çalışıyor. Furmark 70 derecede kaldı. Benden önceki sahibi kartı sökeren öndeki metal bölümüne 3-4 yere kalın çizik atmış. Önemsemedim.Önemsiyorsanız lütfen almayın. 24000TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhabalar, Llma 3.1 70B için ekran kartı ararken böyle bir satışa denk gelmek benim için büyük bir şans oldu.

Hocam topladığınız sistemden bahsedebilir misiniz? Ne amaçla topladınız? 405B modeli 229GB lık çok büyük bir model, verim alabildiniz mi? 5x RTX 3090 topladığınıza göre (Toplamda 120GB VRam yapıyor) büyük düşünmüş olmalısınız.

Vakit bulup deneyimleriniz hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Hayırlı satışlar dilerim.

• toplu alım fiyatı mıdır bunlar hocam?

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt
    Toplu isteyen ciddiye alıcı çıkmadı hocam. Toplu alımda konuşuruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pm attım hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.