arkadaşlar 2 tane kart var görmeye gideceğim ikiside mining çıkması satan adamlar yalan söylemiyor ve ellerinde bol miktarda var kasanı getir istediğini dene al dediler. Merak ettiğim bu 2 karttan hangisi komponent yapısı olarak daha kaliteli ve uzun vadede daha dayanıklıdır ve hangisi daha serin çalışır ? içi açılma bakımından hangisi kolaydır termal ped macun değiştirmeyi düşünüyorum alınca hangisi işime gelir sizce ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afacan Dennis -- 19 Ekim 2022; 3:51:2 > |
rtx 3090 suprim x mi yoksa rtx 3090 gamerock mu? (rog strix white 3090 alındı)
-
-
bu 2 karttan hangisinde coil çıkma olasılığı daha azdır ;?
-
Coil işi şans işidir, denemeden bilemezsiniz. Msi 3 yıl garantilidir ve suprim modelleri oldukça kaliteli malzemelerden yapılıyor diye biliyorum. Eğer ki güvenlik bandrolünü söküp içini açıp macun ve pad değişimi yapacaksanız her ikisi de garanti dışı kalır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki kart da güzel, gözün kapalı alabilirsin marka olarak söylüyorum tabi bunu. Rgb seviyorsan gamerock, asil dursun dersen suprim :)
-
3090 SuprimX şimdiye kadar kullandığım en yakışıklı karttı
-
İki kart da oldukça dayanıklı ve kaliteli kartlar. Ekleme yapayım;
MSI fan kontrolü konusunda oldukça başarılı. Sessiz ve kaliteli fanlar kullanıyorlar. 3080 MSI Gaming X modelini test etme şansım olmuştu fanları gerçekten çok sessizdi ve yeterince serin çalışıyordu. Bu konuda beni memnun etmeyi başarmıştı.
Şuan 3080 Ti Gamerock kullanıyorum. Taş gibi kart gerçekten sağlam ve iyi çalışıyor. Herhanbi bir CW sesine de rastlamadım. Ancak fan kontrol konusunda berbat. Fanları tamamen manuel kontrol etmene izin vermiyor. Fanların minimum dönme hızı %30 ve bu da masaüstündeyken bile fanlar dönerken sürekli ses yapmasına sebep oluyordu. Dayanamayıp fanları söküp Noctua fan taktım.
İkisi arasından tercih etmem gerekirse ve fiyatları da yakınsa MSI'ı tercih ederdim. Size de önerim bu yönde.
-
-
İkisi arasında bin tl fark var dostlar suprim x alacağım sanırım bu yorumlardan sonra coili test etme şansım olacak en güzelide o :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
suprim x in termal pedleri su gibi akıyor görünüyor termal macun değişim videolarında neden böyle arkadaşlar palitde de böyle sıkıntı varmı acaba
-
3090 aldım arkadaşlar rog strix white buldum bi tane yurtdışından getirmiş eleman aldırdım arkadaşa global garantisi mi varmış ne
-
Gayet Güzel karttır hocam hayırlı olsun Hall Of Fame ve Kingpin kartlarından sonra en iyi PCB'ye sahip
-
mining kartı ama hocam bakalım inş yıpranmamıştır :) global garantisi falan var dedi
-
Termal Padleri yenilediyse ve VRAM sıcaklıklarına dikkat ettiyse bir sıkıntı olacağını sanmıyorum hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaça geldi toplamda? Gümrük felan sorun oldu mu?
-
hocam ben 15 e aldım alan adam getirmiş bilmiyorum adamda 5-6 tane vardı bundan
-
bende sanmıyorum hocam deneyemedim daha arkadaş aldı güvenlik etiketini açmamış temiz dedi aldık güven ilişkisi içinde ankaraya geçince denicem 75 derecede falan max gördüm demişti
-
soğutucunuz ne marka acaba ?
-
🙏
-
Ekran Elite Capellix LCD. Ama soğutucu h150i elite capellix mi yoksa eski h150 mi onu tam anlamadım foto açılmadı. Başka soğutucuyla konfigüre edilmiş de olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok güzel gözüküyormuş ama fiyatı da iyiymiş :) Ben normalinden alıcam sanırım :)
Benzer içerikler
- intel hd graphics 3000
- amd radeon r7 200
- gpu 100 kullanıyor
- paylaşılan gpu belleği nedir
- geforce 940mx
- en iyi ekran kartı
- ekran kartı öğrenme
- intel iris xe graphics kaç gb
- rtx 5060
- afmf 2
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X