Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] Gigabyte RTX 4060 Eagle (Faturalı, Garantili, Kutulu) Satın Al 23 Nisan 2024 10:42 1 1 [SATILIK] Gigabyte RTX 4060 Eagle (Faturalı, Garantili, Kutulu) Ürün Kodu: GV-N4060EAGLE23.01.2024 tarihli Hepsiburada faturalıdır. Garantilidir. Orijinal kutusuyla birlikte verilecektir. Hiç bir problemi bulunmamaktadır.Kurduğum sistemde ekrana görüntü gelmeme sorunu sebebiyle anakart, güç kaynağı ve ekran kartını servislerine göndermiştim (Sorunun hangisinden kaynaklı olduğunu bilemediğim için). Anakart arızalı çıktı ve iadesi yapıldı. Güç kaynağı ve ekran kartı ise sorunsuz olması sebebiyle geri geldi. Ben de bu süreçte beklememek adına yeni parça siparişleri verdim. Satış sebebi ihtiyaç fazlası olmasıdır. Ürün sorunsuzdur. Servis raporunun resmi eklenmiştir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 10500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Ocak 2026 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] [SATILIK] Gigabyte RTX 4060 Eagle (Faturalı, Garantili, Kutulu) [SATILDI] [SATILIK] Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) 3000MHz DDR4 CL16 RAM [SATILDI] [SATILIK] i7-9700k / Z390 Aorus Pro / Corsair LPX 32GB [SATILIK] Samsung 980 PRO 1TB (Sıfır)