Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Gigabyte Vision RTX3070 8GB Satın Al 7 Eylül 2024 21:49 1 1 Satılık Gigabyte Vision RTX3070 8GB Merhabalar. Yaklaşık 2-3 gün önce masaüstü bilgisayarımın satış ilanını açmıştım. Şimdi belli başlı parçaları ayrı satmaya karar verdim. Elimde gayet temiz ve serin çalışan Vision Model RTX3070 mevcut. 6 ay önce macun değişimi yapılmış olup (Pullsar Pullwark Bold) Undervolt ile günlük oyun vb işlerde kullanılmıştır. Kutusu ve statik poşeti mevcuttur. Alıcısına hayırlı olsun. Pazarlık düşünmüyorum. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 9299 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] MSI MAG A850GL 850W PCIE5 Güç Kaynağı [SATILDI] Satılık Crucial Ballistix 4x8 32GB DDR4 3200 CL16 Bellek [SATILDI] Asus TUF b760 Plus Wifi DDR4 Anakart [SATILDI] Satılık Gigabyte Vision RTX3070 8GB