Rezerve: Rezerve: Bu ürün bir üye tarafından rezerve edilmiştir ancak yine de satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK Gigabyte X570 GamingX Satın Al 5 Eylül 2021 11:27 1 1 SATILIK Gigabyte X570 GamingX Anakartın çalışması sorunsuz, problemsiz, fatura tarihi 22 haziran 2020, garantisi devam etmekte.Orijinal kutusu ve kutu içeriği ile teslim edilecek.Beraberinde kutu içine eklediğim wifi kartını ve 2 adet sata3 kablosunuda vereceğim. Wifi kartı 45 mbit civarı bir hızı destekliyor diye hatırlıyorum. Not1:Takas düşünmüyorum, teklif etmeyiniz lütfen, Not2: Fiyat pazarlıksız. Zaten fiyatı düşürdüm bu fiyattan 1 lira dahi aşşağı olmaz. Satmam bir kenarda yedek olarak durur daha iyi. Not3: Denemek isteyen kendi ekipman/sstemini getirerek deneyebilir.http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/X570-GAMING-X-rev-10#kfSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Haziran 2022 Satıldığı Şehir : İzmir, Buca Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK Gigabyte X570 GamingX İZMİR İÇİ SATILIK ZALMAN N2 KASA 3x12cm Beyaz Ledli Fan Dahil SATILIK Garantili Amd Ryzen7 3700X İşlemci (Soğutucu Dahil) SATILIK 750W 80+ Bronze Sertifikalı OCZ ZS Serisi PSU