Şimdi Ara

SATILIK GLOBAL ELITE VE M9 BAYONET CASE HARDENED 2100 HOUR ONLINE VE SATILIK ENVANTER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuardoN -- 8 Mart 2016; 20:22:57 >

• Dostum sakın baltalamak olarak düşünme fakat bu m9 un ön tarafında ele gelir bir miktarda blue yok, arkadaki zaten para etmez. hani anca %75 80 olacak ki etsin. arka taraftan bahsediyorum yani ayrıca floatı da 0.28 yani standart bir ft floatı. ak47 ye gelirsek 60 liralık sticker katsa katsa 5 lira katar o da bir işe yaramaz yani toplam itemleri %70 ten nakit saysak 400 felan yapıyor global ranklı h1z1 li hesabın da 200 lira olmuş oluyor umarım satabilirsin kolaygelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Başkan

Dostum sakın baltalamak olarak düşünme fakat bu m9 un ön tarafında ele gelir bir miktarda blue yok, arkadaki zaten para etmez. hani anca %75 80 olacak ki etsin. arka taraftan bahsediyorum yani ayrıca floatı da 0.28 yani standart bir ft floatı. ak47 ye gelirsek 60 liralık sticker katsa katsa 5 lira katar o da bir işe yaramaz yani toplam itemleri %70 ten nakit saysak 400 felan yapıyor global ranklı h1z1 li hesabın da 200 lira olmuş oluyor umarım satabilirsin kolaygelsin.

Bynogamede bıçaga 380 tl teklif var linkini atabilirim en dandik asiimov ft 80 tlden aşşagı bu forumdada bynogamedede bulunmuyor ikisi toplasan zaten 460 tl yapıyor e bunun ak-47si glocku five seven case hardenedi var birde onlarıda eklesen en az 480 yapar 400 lira nasıl oluyor? aynı zamanda sattıgım hesap 2000 saat onlineli jetonlu 250 maçlı main hesap 50 maclık boş smurf ne oldugu belli olmayan global hesaplar 100 tl satılıyor bunun en az 150si var ekstra 60 tl lik oyuna sahip acelesi yok sağlam account isteyen alır az biraz pazarlık mevcut zaten son fiyat yazmadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.