Şimdi Ara

SATILIK GLOBAL HESAP ACİL..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu benim profilim..http://steamcommunity.com/profiles/76561198204840459/

Hile diye bir sürü yorumlar bilerek silmiyorum çünkü güzel birşey bu :) yorumların tarihlerine filan bakabilirsiniz hile olsam 3 gun içinde ban yerdim :)

Hesapta 107 win var 318 saat oynadım 100 tl ye satıyorum envanterde 3 5 item var saglam onları alıcam hesabın geri kalanı sizin..

ACİL SATMAK DURUMUNDAYIM OKULLAR ACILDI PARA SIKINTISI VAR..

SATILIK GLOBAL HESAP ACİL..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatayy41 -- 29 Eylül 2015; 16:08:29 >

• 60-70-80 gibi fiyatlara global satanlar var güvenilir kişi bazıları.. 110 lira acil demenin sebebi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dommann

60-70-80 gibi fiyatlara global satanlar var güvenilir kişi bazıları.. 110 lira acil demenin sebebi nedir ?

muhtemelen vac yiyecek elden çıkarayım hemen diyor

Asylum 20 Eyl @ 1:53am
    -rep cheater

sHaD =D 9 Eyl @ 11:14pm
    die of cancer u muslim piece of shit

LennoX#mTw 1 Eyl @ 12:17am
    cheaterboy!

Grin9 31 Ağu @ 12:34am
    fucking cheater

Parisa 30 Ağu @ 2:31am
    fucking cheater

Thor 31 Tem @ 6:53pm
    xyesos ebaniy sdoxni naxyi

bari profilini temizle satmadan önce kamil vac ban öyle 1 haftada 1 ayda olmaz hiç beklemediğin bi an lap diye yersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 29 Eylül 2015; 5:36:17 >
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    He hileyim ben ve yorumları silmedim dime kardesim, saçma saçma yorumlar yapmayın mantıklı olun.
  • dommann D kullanıcısına yanıt
    40 50 winde yapmıstır global satıyodur 40 50 windede %90 hile cıkıyor yani kimse güvenilir değil
  • cagatayy41 C kullanıcısına yanıt
    31 winde sınırsız global yapabılırım ve hilesiz bilip bilmeden millete çamur atmayın arkadaşı hiç tanımıyorum ama bende bu şekilde smurf hesaplar kasıyorum o nedenle yorum atmak istedim (10win lem 21win supreme 31 win global) Eğer İyi oynuyosan hiç sıkıntı değil
  • may7 M kullanıcısına yanıt
    Farkındaysan %90 ı dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.