Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık God Of War Ragnarök PS4 Pri Hak ! Satın Al 13 Şubat 2023 22:45 1 1 Satılık God Of War Ragnarök PS4 Pri Hak ! Hesabı forum üzerinden satın almıştım. Hesaba ait bir whatsapp grubu mevcut. PS5 pri ve sec hak sahipleri gruba dahil.Satın alan kişiyi gruba ekleyeceğim.Oyunu bitirdim PS4'ü sattığım için hesabı satıyorum.Oyun adı : GOD OF WAR RAGNARÖK (PS4)Pri-Sec : PRIAlındığı ülke: TR PSNFiyat : 130 TLDiğer hak: Forumdaİletişim : PMÖdeme : EFT/HAVALE - ENPARASistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kadıköy Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Ceva Lojistik İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün %25 ile Alınık Steam Bakiyesi (FiFA 24) Satılık God Of War Ragnarök PS4 Pri Hak ! İstediğiniz Oyun %20 İndirim İle STEAM GİFT Gönderilir ! [ BAKİYE TÜKENDİ !] Alınık God Of War Ragnarok