TOSHIBA T6963C kontrolcülü 240*128 led backlight grafik LCD. Mavi beyaz aydınlatmalıdır. Kasasına grafik panel yapmak isteyenlere. Karaköy de en ucuz yerde 95 - 130 YTL arasına satılıyor.
80 YTL
Ayrıca kontrol çipsiz siyah beyaz 320*240 LCD ler mevcuttur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
TOSHIBA T6963C kontrolcülü 240*128 led backlight grafik LCD. Mavi beyaz aydınlatmalıdır. Kasasına grafik panel yapmak isteyenlere. Karaköy de en ucuz yerde 95 - 130 YTL arasına satılıyor.
80 YTL
Ayrıca kontrol çipsiz siyah beyaz 320*240 LCD ler mevcuttur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
E hayırlı alışverişler o zaman :) . Ben 80 liraya satıyorum karşı bir teklifin varsa söylersin, yoksa da gidip istediğin yerden alırsın; temel ticaret kuralları bu şekilde işliyor sanırım.
o resimler sarı aydınlatmalı olana ait. arkadaşın ilandaki mavi fluoresant aydınlatma. bir ara eski çalıştığım bir asansör firması için bu lcdyi kullanmıştım,kat bilgisi hareketli animasyon falan gösteriyordu. o zamanlar türkiyede bile yoktu.
Bunlar pic ile programlanabiliyormu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme