Şimdi Ara

#SATILIK# GTX 470 AMP ! **200TL**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    arkadaşlar yeni nesil bir ekran kartı aldığımdan kartı satıyorum

#SATILIK# GTX 470 AMP ! **200TL**

bu kart hala piyasanın en iyi f/p ürünlerindendir 6 aydır 3570k ile kullanıyorum tüm oyunları sorunsuzca high - ultra ayarlarda rahatlıkla oynatabiliyor

Kart @W nickli arkadaşa rezerve edilmiştir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 30 Eylül 2013; 2:23:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Neydi hocam be 480 ler 470 ler efsanevi mübarek :) Hayırlı satışlar
  • PMé
  • Arkadaşlar araştırmadan ölçüp biçmeden kıyaslama yapmazsanız sevinirim bu ekran kartının hala daha belli bir piyasası var hala üst düzey oyunları üst düzey ayarlarda tökezlemeden oynatan bir karttıdır ona göre pm ve yorum atarsanız sevirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 17 Ağustos 2013; 3:20:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• soğutucu ayrı satılsa alırdım
  • Ben 560 kullanıyorum zaten kafa kafaya gibiler. Birçok oyunun altından kalkabilecek bir kart. Oyunu Ultimatede açamadın mı ? ultada aç. Çatır çatır koyar çocuğu. Rakamda gayet güzel belki ufak bir pazarlık olur ama fazlasına gerek yok. İyi satışlar dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zagor88

Ben 560 kullanıyorum zaten kafa kafaya gibiler. Birçok oyunun altından kalkabilecek bir kart. Oyunu Ultimatede açamadın mı ? ultada aç. Çatır çatır koyar çocuğu. Rakamda gayet güzel belki ufak bir pazarlık olur ama fazlasına gerek yok. İyi satışlar dilerim...

pazarlik mesajina cevap alsaydik, olur ya da olmaz diye, almistik urunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel -- 17 Ağustos 2013; 15:51:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum k.kartı ile almak istiyorum ufak bir indirim yaparsan komisyon bana ait olmak kaydı ile sanalpazar sahibinden tarzı site üzerinden satın almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdogan456 -- 19 Ağustos 2013; 20:57:27 >
  • Bu kart satıldımı?
  • kart iyi güzelde güç tüketimi nasıl acaba

Edit: 215 watt imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbaz_233 -- 29 Ağustos 2013; 5:06:16 >
  • ö.m
  • Pm.
  • Maaş yatıncaya kadar satılmaza alacağım :)))
  • Kart tarafımdan alınmıştır ve beklemede 37C çalışmaktadır :D Sorunu sıkıntısı yok.

Herşey için teşekkürler üstat.
  • satıldımı hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.