Şimdi Ara

Satilik Guild wars account 3 pkaet beraber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben hunty. Pek cok Turk arkadasin tanidigi bu accountumu satisa cikardim. Bu accountu alarak hem uc pakete birden cok daha ucuza sahip olmus olacak(Nightfall, Prophecies, Factions) ayrica eksta bir oyuncu slotu ve Factions PvP edition(35euro) kazanmis olacaksiniz. Ayrica tum karakter,item ve title larda sahip olarak benim binlerce saattlik eforumu da satin almis olacaksiniz.
    -1196 saat, 17 ay oynanmis.
    -627,466 Factions kazanilmis. Bu factionlarla ve Factions Pvp editionla oyundaki hemen hemen tum skiller ve itemlar acilmis durumda. Bunu 0 dan baslayip yapmaniz aylarinizi alacaktir.
    -Rank 3(254 Fame), 15 Gladiator puani ve pek cok Pve title...
    -200k nin ustunde altin. 2 adet Superior Vigor, altin,purple,green silahlar, itemlar vb.
    - Bir adet pet :)
    -9 karakter slotu!
    Karakterler:

-Lvl 20 Pve Elementalist, Harika bir armor seti var gittigim her sehirde durup bakmadan gecemezler. Fotosu ektedir. Ayrica her turlu build icin ekstra max armor setleri, silahlari var. 55hp elementalist buildini bile yapabilirsiniz.
    -Lvl 20 Pve Ranger, Max armor ve bowlar
    -Lvl20 Pve Dervish, Max armor, green sythelar
    -Lvl 16 Pve Assasin, Max armor, Nightfall end game green forgethan Daggeri var ayrica golden,green baska daggerlar.

Talep ettigim fiyat 110Ytl dir. Cd ve Dvd ler dahil degildir. Ancak cok isterseniz 29 mayista istanbul da veya 30 mayista Eskisehirde Prophecies ve Nightfall Kutulu dvd lerini elden verebilirim. Factions i internetten aldim.
    Merak ettiginiz konularda mesaj atmaktan cekinmeyin. emailim alper_balaban@hotmail.com
     Satilik Guild wars account 3 pkaet beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llhuntyll -- 23 Nisan 2007; 13:47:28 >

• güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 5 Haziran 2007; 22:00:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.