Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK HARDLINE BURNER 120 TABLET (YAĞ YAKICI) - 50TL Satın Al 3 Mart 2016 16:29 1 1 SATILIK HARDLINE BURNER 120 TABLET (YAĞ YAKICI) - 50TL 1 hafta önce aldım 2 gün kullandım en fazla 8 tane falan eksildi içinden geri kalanı kendi kutusunda kapalı bir şekilde duruyor. Midemde reflü olduğu için rahatsız etti kullanamadım. Böyle bir uyarıda bulunmadığı içinde almış bulundum. Yağ yakıcı besin desteği olarak kullanılıyor. Etkisi konusunda kullanamadığım için bilgim yok ama olumlu yorumlarını okuyarak almıştım. Kendi sitesine yenisi 69 TL YENİ FORMÜL Her porsiyon; 500 mg Garsinya kamboçya ekstraktesi (50% HCA) 400 mg Guarana ekstraktesi (22% kafein) 280 mg Yeşil çay ekstraktesi (90% polifenol kateşin) 100 mg Taurin 20 mg L-Karnitin 2 mg Vitamin B6 150 mcg Krom pikolinat içerir. KULLANIM ŞEKLİ Gıda takviyesi olarak, büyük bir bardak su ile sabah kahvaltıdan sonra 1 porsiyon (2 adet) ve akşam yemeğinden 30 dakika önce 1 porsiyon (2 adet) alınır. *Yüksek tansiyonu olanlar kullanmamalıdır. http://www.hardlinenutrition.com/BURNER,PR-88.htmlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Tp-Link 54Mbps Kablosuz USB Adaptör - 20TL