Şimdi Ara

Satılık Harici Diskler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık Harici Diskler
    Elimde iki adet disk vardır...

SEAGATE 3.5" 1,5TB EXPANSION USB 2.0 HARICI DISK , Fiyat 130 TL
    SEAGATE 3,5" 2TB FREEAGENT® GOFLEX™ USB 3.0/2.0 HARICI DISK, Fiyat 200 TL [ garantisi devam ediyor ]

düşünüyorum...

ihtiyacı olanlara acil ulaşmak isterse numaram, 532 490 1964

Gönderim işleri kapıda ödeme ile gönderirim, kargo farkı benden olur... sanal pazar üzerinden de gönderilir... diskler fulldur...
    Fiyat : 330 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Şubat 2013 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• pm
  • ürünleri aldım.kargolar şahsıma gelecek.kontrolden sonra hemen eft yapacağım
  • Geç kaldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: biliyom

Geç kaldım...

biliyom nikli volkan kardeşim sen malları almak için kapıyı zorlarken ben çaktırmadan arkadan dolandım.arka kapıdan içeri girip malları atlara yükledim.sonra seni yukarı çıkarken gördüm.hemen atlara deh deyip ileri hücüm ettim.sonra arka balkondan bana doğru bir iki el ateş ettin ama geç kaldığın için tutmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisimiyav -- 3 Şubat 2012; 14:56:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisimiyav

quote:

Orijinalden alıntı: biliyom

Geç kaldım...

biliyom nikli volkan kardeşim sen malları almak için kapıyı zorlarken ben çaktırmadan arkadan dolandım.arka kapıdan içeri girip malları atlara yükledim.sonra seni yukarı çıkarken gördüm.hemen atlara deh deyip ileri hücüm ettim.sonra arka balkondan bana doğru bir iki el ateş ettin ama geç kaldığın için tutmadı

:) hızına hayran kaldım, tebrik ederim...
  • ürünler tarafıma gelmiş kontrolden sonra ödeme yapılmıştır.her iki tarafa hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.