Satılık Harry Potter Kolyeleri tanesi 16 TL Kargo tamamen bana aittir. Siz sadece bu yazının altına yorum bırakın ben sizinle iletişime geçip detayları konuşacağım. 1-2 gün içerisinde de kargoya veririm.
İnternetten alıncada aynı paraya geliyor. Siz göndermeyeceksiniz diye demiyorum ama belli firmalardan almak arkadaşlara daha güvenli gelebilir.
Oliver_
kullanıcısına yanıt
Anlıyorum ama ben internette kargo ödeyen kimseyi göremedim. Kesinlikle gönderirim. Daha önce 3 kez satış yaptım. 3 ünü de ertesi gün yolladım. Ne demişler kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın. ;)
quote:
Orijinalden alıntı: sycamorerug
Anlıyorum ama ben internette kargo ödeyen kimseyi göremedim. Kesinlikle gönderirim. Daha önce 3 kez satış yaptım. 3 ünü de ertesi gün yolladım. Ne demişler kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın. ;)
Kargoyla birlikte 16 lira zaten. Referansınız varsa sorun yok zaten.
Oliver_
kullanıcısına yanıt
Alıcı haklı olarak karşısındakine güvenmek istiyor ürünü satın almak için ben de olsam, satıcıya güvenmek isterdim. Referans olarak forumdan değil ama facebookta eğer daha önceden satış yaptığım alıcılardan biri kabul ederse tabi yüzleştirebilirim. Ürünü almak isteyeni facebook'tan da ekleyip kargolama süreciyle her şekilde onu bilgilendireceğim.. :)