Şimdi Ara

SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar uzun süredir oynadıgım hs hesabımı son günlerde cok fazla vakit gecirmem nedeniyle satmaya karar verdim elimden cıksın.

Hesapta 2 naxxramas legendary si ve normal 6 legendary ile 8 legendary kart bulunmaktadır.

Naxxramas paketinin ilk iki parcası acıktır.

Legendary kartlar Edwin van cleef , Al akir , Grommash , Ragnaros , Alextrasza ve Ysera . bunlar dısında maexxna ve loatheb naxxramas legleri mevcut.

Hesapta Druid ve Shaman 500 win alıp golden hero olmustur. Warrior 380 win . Warlockta 200 win civari suanda diger herolarda 50 üzeri ranked win aldı.

Hesapta 13 epic kart bulunmakta cogundan ikişer adet var.Bunlar dısında cogu common ve rare kart var zaten hesapta.

Fiyat Olarak Aklımda Bişey Yok Teklife Göre Satmayı düşünüyorum

Hesabın şifre bilgileri e mail bilgileri vs tüm bilgileri mevcuttur.Account icinde sadece hearthstone var baska herhangi bi oyun yok.

Hesapta Legend ve Naxxramas dısındaki tüm Kart Arkaları Mevcut.

Hesapta neredeyse en pahalı deste olan control warrior dizili haldedir.

Hesap Eu Serverındadır
     SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU SATILIK HEARTHSTONE HESABI EU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trooper148 -- 30 Eylül 2014; 15:51:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Resimler Eklenmiştir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• iyi görünüyor, mesaj attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eayn

iyi görünüyor, mesaj attım.

tam control warrior oynamalık bide çekicen arkasına kırmızı kart arkasını tadından yenmez... benm hesabım olmasaydı kaçırmazdım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık EU Hesap
    2 ay önce açıldı
    Satılık Hearthstone hesabı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.