Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK HK9 PRO+ AKILLI SAAT 800 TL Satın Al 23 Mayıs 2024 23:17 1 1 SATILIK HK9 PRO+ AKILLI SAAT 800 TL Merhaba arkadaşlar.Başlıkta da belirttiğim üzere, HK9 PRO PLUS akıllı kol saati satılıktır. Dolap uygulamadan sıfır olarak aldım bir heves, çok karışık geldiği için satışa koydum, daha ilk günden. En fazla 10 dakika kullanmışımdır. Resimler: Sıfırı 1100-1200 TL civarında. Fiyat makul diye düşünüyorum. Ödeme havale/EFT. Kargo alıcıya aittir, teşekkürler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK HK9 PRO+ AKILLI SAAT 800 TL [SATILDI] 13.97$'lık Steam Bakiyemle Oyun Giftleyebilirim. Ücret 325 TL.