Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 FİYAT REVİZE!!! SATILIK RYZEN 7 9700X İŞLEMCİ / 5 AYLIK / GARANTİLİ 10000 TL Satın Al 8 Şubat 2025 15:16 1 1 FİYAT REVİZE!!! SATILIK RYZEN 7 9700X İŞLEMCİ / 5 AYLIK / GARANTİLİ 10000 TL Merhabalar.Arkadaşımın ekran kartını forumda satmıştık, şimdi de işlemcisini satmak istiyoruz. AMD RYZEN 7 9700X işlemci. Ağustos 2024te alındı. Tebilondan alınmıştır. Faturası mevcut, garantilidir, tray halinde, kutusu yok. Fansız olarak satılacaktır. Tertemizdir.Fiyat 10000 TL. Kayseri içi elden teslim, diğer illere ödeme sonrası kargo şeklindedir ve kargo alıcıya aittir. CPU-Z programından değerleri gün içerisinde paylaşacağım. Şu anda kullanımda olduğu için kasadan söküp resmini çekemiyorum. İlanı açıklamalarına garantisi yok şeklinde yazmak zorunda kaldım, çünkü tarih girmeye çalışıyorum, kabul etmiyor sistem.Faturası: Teşekkürler. Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FİYAT REVİZE!!! SATILIK RYZEN 7 9700X İŞLEMCİ / 5 AYLIK / GARANTİLİ 10000 TL [SATILDI] FİYAT REVİZE!!! GIGABYTE EAGLE OC RTX4080 16 GB GDDR6X / 31000 TL [SATILDI] SATILIK HK9 PRO+ AKILLI SAAT 800 TL [SATILDI] 13.97$'lık Steam Bakiyemle Oyun Giftleyebilirim. Ücret 325 TL.