Şimdi Ara

FİYAT REVİZE!!! SATILIK RYZEN 7 9700X İŞLEMCİ / 5 AYLIK / GARANTİLİ 10000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 FİYAT REVİZE!!! SATILIK RYZEN 7 9700X İŞLEMCİ / 5 AYLIK / GARANTİLİ 10000 TL
    Merhabalar.

Arkadaşımın ekran kartını forumda satmıştık, şimdi de işlemcisini satmak istiyoruz. AMD RYZEN 7 9700X işlemci.

Ağustos 2024te alındı. Tebilondan alınmıştır. Faturası mevcut, garantilidir, tray halinde, kutusu yok. Fansız olarak satılacaktır. Tertemizdir.

Fiyat 10000 TL. Kayseri içi elden teslim, diğer illere ödeme sonrası kargo şeklindedir ve kargo alıcıya aittir. CPU-Z programından değerleri gün içerisinde paylaşacağım. Şu anda kullanımda olduğu için kasadan söküp resmini çekemiyorum.

İlanı açıklamalarına garantisi yok şeklinde yazmak zorunda kaldım, çünkü tarih girmeye çalışıyorum, kabul etmiyor sistem.

Faturası:

Teşekkürler.
    Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.