Arkadaşlar HONDA CIVIC HB için teyp çerçevesi isteyen varsa elimde 1 adet temiz kullanılmış mevcut. Herhangi bir ciziği falan yoktur. Fiyat olarak 350 TL düşünüyorum. Malum çok zor bulunan bir malzeme. Ben ingiltere den getirtmiştim.
Ürün resmi aşağıdadır. Ürünün iç tarafında görünen girintili çıkıntılı yerler çift taraflı bant kalıntılarıdır. Elle çıkmaktadır. Resim kalitesi biraz kötü çıkmış. Pixellenmeler olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: sanyo
Arkadaşlar HONDA CIVIC HB için teyp çerçevesi isteyen varsa elimde 1 adet temiz kullanılmış mevcut. Herhangi bir ciziği falan yoktur. Fiyat olarak 350 TL düşünüyorum. Malum çok zor bulunan bir malzeme. Ben ingiltere den getirtmiştim.
Ürün resmi aşağıdadır. Ürünün iç tarafında görünen girintili çıkıntılı yerler çift taraflı bant kalıntılarıdır. Elle çıkmaktadır. Resim kalitesi biraz kötü çıkmış. Pixellenmeler olmuş.
Öncelikle hayırlı satışlar. Fakat fiyat olarak çok pahalı geldi neredeyse bir teyp parası
TR de bulmak çok çok zor. Sahibinden de var sıfırı 550 TL istiyorlar... Yurt dışından da 200 TL civarına geliyor...
İkinci el bölümünede açarsanız hızlı satılır.
250 tl verebilirim eğer senin içinde uygunsa
sanyoS
kullanıcısına yanıt
Hocam halen duruyor mu çerçeve ?
sanyoS
kullanıcısına yanıt
ARKADAŞIM ÜRÜN DURUYORMU
çok oldu satılalı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme